Аз всъщност съм ангел...

Тази картичка е осъществена с помощ от добри приятелки, които ми подсказаха идеята за надписа. Показаха ми го в фейсбук и ме помолиха за картичка, която да подарим на колежка.
Малко доразвих идеята, докарвайки "ангела" на токчета си със секси бельо. Някак си подхождаше повече на вътрешното ми АЗ. 
 Още като я правих, си намислих да я включа в предизвикателството на Кали по случай празника на блога и. Кали е една от най-ярките и цветните звезди на крафтърския БГ небосклон и аз много я уважавам като творец. Освен това прави страхотни урочета, които аз с удоволствие "крада" за Картишока и нашата рубрика БГ-феи с идеи. Да си жива и здрава, прекрасна Кали, и обещавам за срещата на Фуриите, на която се надявам да се видим, да ти подаря специална картичка, която да подхожда на твоето вътрешно АЗ. 
Но тази, тази олицетворява моята любима героиня - добрата вещица, баба Вихронрав, или просто Кат.
Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

  1. ooh she must be a bit chilly on her broomstick in her undoes, love the card though :)

    ОтговорИзтриване
  2. Най-сетне благодарение компютърните познания на моят мъж Блогър "ми позволи" да отавям коментари.Та, за пореден път, искам да напиша колко ми харесва страхотното ти чувство за хумор и артистизма във всяка твоя картичка!
    Колкото до Баба Вихнронрав, от когато я познавам, винаги съм искала да стана като нея когато "порасна " ;)
    Благодаря ти за участието в моята блогогодишна игра!
    Прегръдки, Кали

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!