Орис за щастие.

Отдавна чаках да дойде този седми февруари, защото любимата ми кума и кръстница на сина ми щеше да ми идва на гости. Много я обичаме, но за съжаление живее чааак във Видин и се виждаме веднъж в годината. А още повече сега тя е бременна и гледа да разхожда коремчето си по-рядко по хубавите български пътища. 
Та с мисълта за нея снощи направих торта, днес пуснах топло хлебче, и разбира се реших че ми трябва и картичка с бремелинка - много обичам да правя такива. Тук прогнозите гласят, че бебо ще е момче, така че не вървеше да слагам рози, сърчица и дантелки. Прибегнах до тази стилна бременна дама, рисувана от моята любимка Inslee. Както много пъти съм ви казвала, почти няма нейна илюстрация, която да не харесвам и да не искам да направя на картичка... Ето как стана тази - исках да навява асоциация със любовта, която изпитва майката към още нероденото си детенце, да показва радостта от бременността и същевременно исках да защитя и орисам моята бъдеща мама така че нищо лошо да не и се случва и всичко да върви леко и безпроблемно до финала - затова я скрих в кръг от цветя.

 В крайна сметка не успяхме да се видим с кумата ми - наложи и се бързо да  отпътува обратно, а аз работих днес до късно. Ще трябва да пращам картичката по пощата, явно, защото тя си е нарочена за нея. Следващата ще е синя :) момчешка :) и много, много специална.
Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

  1. Страхотна е, Кат! Нали знаеш, че картичките за бременни и бебета са ми слабост. :) Поредната разкошна картичка за бременелка от теб. :)
    А днес разбрах, че Калина ще си има още едно трето брат'чедче, така че пак ще запретвам ръкави. ;)
    Би ли споделила кои дистреси си ползвала? :) <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Джиджи, ще се опитам да ти споделя, но да си призная почти нямам навик да ползвам чист цвят дистреси - драскам с маркера или с мастилото върху една бяла лъскава дъсчица и вземам от там с водна четка както дойде...в случая печата е отпечатан с мемето някаква круша, после по-тъмно зеленото е от Peeled paint, по края Crushed Olive, а цветенцата са предимно с дистрес маркери оцветени директно по печата - evergreen bough,festive berries, aged mahagony, shaded Lilac, a лилавите са дооомазани с Dusty Concord и Seedless Preserves. Сигурно и други има, но и на мен ми е трудно да ги различа.

      Изтриване
    2. Познах pear tart на Мементо и понеже обожавам този цвят и не мога да му намеря еквивалент от дистресите, реших да попитам дали пък не ми е убягнал и ти да си го открила. :) А и знам, че имаш дистрес маркери и съм чувала, че някои от тях силно се различават от адашите си от мастилата. Реших пък да не би да е някой маркер. :)
      Тенкс много! <3

      Изтриване
  2. This is very special, Kakichka! It reflects perfectly the happiness a mother-to-be should feel! Thanks so much for sharing this with us at the Simon Says Stamp Wednesday Challenge!

    ОтговорИзтриване
  3. Много свежичка и нежна е станала. Задължително я прати на бъдещата майка, много ще я зарадваш.

    ОтговорИзтриване
  4. Е, много оригинална картичка. Много свежа, нежна и докосваща. Благодаря ти, благодаря ти, че я сподели с нас в "Любовен елексир" Хартиени вълшебства!

    ОтговорИзтриване
  5. Страхотна е, сигурна съм че ще зарадваш много твоята кума :) стискам и аз палци всичко да е наред до края и едно прекрасно бебче на финала:)

    ОтговорИзтриване
  6. Много ти благодаря Катенце,страхотна е :) Целувки от мен !

    ОтговорИзтриване
  7. Fabulous card! I love your colouring! Thanks for playing with "The Crazy Challenge" this week.

    ОтговорИзтриване
  8. What a beautiful card. Thanks for linking up at the Sister Act Challenge Blog.
    Cathy xx

    ОтговорИзтриване
  9. Много е красива тази картинка, както и всички на Inslee. Покрай теб ги открих и се влюбих и аз :). Има някаква особена енергия около бременните жени и дори и на картичка се усеща. Поздрави на Иренка и лека и приятна бременност!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!