Песни, танци, пияни мацки.

Колега:
- Мрън-мрън, направи ми картичка...
-  Каква пък картичка сега, отново? По какъв повод, мързи ме... 
-  Айде де де, за един младеж. Той е само на 22...
 - Хмъ, чекай, чекай малко. Давай жокери- поне 3.
- Песни, танци, пияни шматки
- Найш кво, аре само да не ме занимааш.


 Това горното накратко е историята на тази картичка. Не очаквах комбинацията от двадесет и две годишен младеж, запален по театъра, с глава пълна с мацки да ме вдъхнови за по-различна картичка. Но влиянието на шМи е пуснало пипала над мен и понякога и  ме осеняват разни забавни идеи. Така беше и в този случай - реших, че ще правя сложна триизмерна картичка, която да е като кадър от филм, а вътре ще се прожектира секси мадама.
Речно сторено. Забравих да я снимам отстрани, за да ви покажа как се прави това, но пък съм ви намерила подробно уроче в снимки за Картишока. Много лесно се прави - нагъвате на хармоника малко хартия отстрани за да си направите обем и после вътре редите каквото си искате. В моя случай - мадама.
Е, после добавих и завесите за киното, тревичката и облаците като декори с идеята да заприлича на сцена от театрално представление, а не порнофилм.
 

Картичката вече краси бюрото на колегата поръчител, а аз ще я покажа при Картичкофуриите. Там има голям празник - предизвикателство номер 200, при това посветено на четвъртия рожден ден на супер готиния блог, който ни радва, предизвиква и тласка да преминаваме отвъд собствената си зона на удобен комфорт. Много обичам да участвам при тях и почти не пропускам предизвикателство. Темата, която са ни избрали Деси и Мариянка е Нещо ново, нещо старо, нещо синьо и нещо от плат. В моя случай новото е вида и формата на картичката, старото-  печата на Kenny G, който спечелих преди година от едно друго предизвикателство, а сините платенени завеси довършват последното условие. 




Колега?
Харесва ли ти?
Извинявай ако такова.....

Дай ми всичката пара на света, колега.

Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

  1. Жестока е! Идеята е супер, изпълнението също. Браво. Успех!

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотна е и мацката и картичката.

    Благодарим ти, че се включи в отбелязването на 4-я картичкофурийски рожден ден!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!