За кучките и картичките.

Здравейте приятели,  
оказа се, за приятна моя изненада, че е мой ред да стартирам предизвикателствата при Фуриите тази седмица. Много дълго мислих с какво да ви предизвикам ( имам идеи за още 10-15 теми, но ще ги запазя в тайна за следващия път) и в крайна сметка поисках от вас да направите Нещо за себе си. Съдейки по коментарите, които получих като ви показах моя тефтер, явно не ви остава често време и желание да направите нещо лично за себе си. Точно това ме наведе на мисълта така да ви задам предизвикателството и се надявам да се вземете на сериозно и да сътворите нещичко. Аз от своя страна си направих картичка за офиса. Тя си има предистория, но не ми се разваля хубавия неделен ден за да ви я разказвам. Но с две думи - имам нова шефка, с която хич не се разбирам. Нещата се влошават с всеки изминат ден и това яко ме изнервя. И тъй като моя отдушник за всички гадории са картичките, естествено изразих емоциите си в една картичка. 


Ето и моята картичка, преди да отлети за офиса. Мадамата взех от един сайт за татуировки - къде ли не ме отвеждат понякога моите скиторения из Интернет. Добавих само малко глоси акцент за червило и брокат по бюстието. А надписът всъщност е ключовото в картичката:
Bitches get what they want! Кучките получават това, което искат! 
Може да се тълкува доста двояко, не мислите ли? Все пак не е ясно коя от двете ни е кучката :)

Предизвикателства/Challenges:  
Хартиени вълшебства -  "Едно ново начало" ( аз и шефката - нашето ново начало)
Sweet Stamping Challenge - Girly but no pink

Коментари

  1. Уникална, както винаги! А посланието е ... доста смело, поне според мен :) Желая ви да започнете новото си начало с много доверие и разбирателство. Нека то да се запази във времето на съвместната ви работа. Благодаря, че ни я показа в Хартиени Вълшебства :)

    ОтговорИзтриване
  2. Strikingly gorgeous! Thanks for joining us as Sweet Stampin' this week.

    ОтговорИзтриване
  3. WOW.
    Thanks for joining in at Sweet Stampin' this week.
    xxx

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!