Цветя и цветове.


Имам си нов печат. Ей тоя тука, ъгълчето. Имам и още десетина нови де, но днес реших да пробвам този и съответно да му намеря най-добрата компания. Сетих се за лесничък фон с помощта на хартиено тиксо и наредих купчинките дистрес мастила. Това автоматично доведе до наплив на досадни конски мухи, разбирай Марти и Ева. Аз отдавна подозирам, че в тия дистреси има някакви наркотични средства и ще го докажа някой ден. То не може и на трима ни ръцете да са във всякакви нюанси без да има причина. Трябва да ви снимам да видите как онова дребно и усмихнато две годишно се хвърля на мастилото, отваря най-цапащото и почва да си намастиля печата, а после удря с все сила където намери - вече имаме дистреснат стол, маса, телевизор, паркет и тн. - всичко ни е "АРТ" - на цветенца. Лошото е, че обикновено в тия моменти прехласната по интелигентното ми отроче не се сещам да взема камерата ми бързам за парцала и мокрите кърпи. Виж, брат и си планира видео-изявите по-добре, както може да се убедите от Картишока. Той също изпробва техниката, но при първия му опит се наложи малко "ъпгрейд" и добавихме повечко цветове освен подбраните от него. Стана голяма мацаница, но ние си я харесваме, въпреки това.

Подбрахме цветовете на лятото - слънчеви, свежи, морски и цветни, така както го виждаме навън и в момента. Следващия опит ще е есенна палитра, няма как иначе...


Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

 1. Хей сладури опасни сте!Ама какви красоти правите само.........пу да не ви е уроки:)))))

  ОтговорИзтриване
 2. Кате,както винаги цветуща в изказа и по не по-малко различен начин и в творчеството.Докара ми една усмивка на лицето която ще остане за целият ден.:)Усмихната седмица и на теб !

  ОтговорИзтриване
 3. Love your fabulous card, such pretty colours.

  Thank you for joining us at Simon Says Stamp Wednesday challenge.

  luv
  Debby

  ОтговорИзтриване
 4. Страхотно се справя вашият екип! :) И в интерес на истината втората картичка ми харесва повече! ;)
  Арт-дом! Какво по-хубаво от това, че и за без пари?! ;)

  ОтговорИзтриване
 5. not much white space but lovely colours

  Thanks for joining us this week
  Jen x
  "Less Is More"

  ОтговорИзтриване
 6. pretty and colourful...thanks for playing along with the OLW this week.

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!