Колажи


Нямах намерение да ви показвам тези колажи, щото щото...както казва моята дъщеричка Ева... щото щото... не са картички. Представляват А4 формат и първия е сложен в истинска рамка, а втория в направена от мен подобие на рамка.Предизвика ме все пак да ви ги споделя  Роси. Тя задава тази седмичното предизвикателство при Фуриите и ни е поръчала да покажем любима техника.Роси, колажите броят ли се? Защото на мен определено са ми любими.

Тези слънчогледи направих за шМи. Интересното тук е стихотворението върху платното, но ще ви разкажа повече за техниката тези дни в Картишока.

Останалото е ясно - много мацане, къде с бои, пастели, ембосинг, печати и няколко Джъмбо стикера отгоре да прикрият следите...
Втория колаж е още по-голяма мацаница, защото в него участваха децата. Искахме да направим нещо за лелите в детската ясла, които отгледаха първо Марти, а после и Ева, тъй като наесен вече няма да сме при тях.
Идеята за детските ръчички, които оформят сърце ми се виждаше много лесна, но се оказа че не е толкова лесно да си кривиш пръстите точно под определен  ъгъл. После пък нямахме червена рамка и се наложи да я режа на ръка от бирен картон, та стана малко шарена история... Надписите ги рязахме ту аз ту Марти ( моите са свръх криво изярязаните) и финално не се получи произведение на изкуството,  но пък придружава кутия МЕРСИ за да каже най-важното в случая - благодаря ви за грижите и любовта!

Коментари

  1. Всичко, което е направено с мерак се брои, Кат. Това имах предвид като написах пъстро и цветно. Всеки да се чувства свободен да покаже, това, което му е най на сърце. И те чакам с още поне едно участие и с един смешен разказ, че до сега никой не написа ни виц, ни история...

    ОтговорИзтриване
  2. Много зареждащи,поздрави,Кате!!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Той е мой, а аз съм невероятно щастлива. Разкошна работа, страхотна и невероятно приятна изненада. Благодаря от сърце отново, мила Кат и дечица :)ххх

    ОтговорИзтриване
  4. страхотни колажи :)
    Много ми хареса този за лелките в яслата :)

    ОтговорИзтриване
  5. Страхотни колажи. И двата си имат очарование, но този за яслата ми е фаворит. Много искрен и зареден с емоции. Би трогнал и най-коравото сърце :)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!