Разни забавни проекти


Тези дни в нашата къща имахме бая празници - ние с Весо имахме годишнина ( цели 16 !!! лета), нашите приятели чиито кумове сме имаха годишнина от сватбата,  Весо имаше рожден ден....Много поводи за творене и съвсем малко време от моя страна. 
Отдавна имах идея да направя малка дъска за съобщения, която да окачим из къщата вместо хвърчащите листчета, дори си купих специална боя за черни дъски, но късмета се оказа на моя страна - в Немския магазин разпродаваха такива малки дъски останали от Великден за по левче два, така че си взех готова и само леко я оформих за да подхожда на случая.
Следващия проект трябваше да бъде ламаринен, защото такава била 8-та годишнина от сватбата. Единственото ламаринено което имах под ръка беше алуминиево кухненско фолио, така че изрязах на ръка едно сърце и го покрих с него.Допълних го с малко бяла дантелка, още едно сърчице и две малки влюбени калинки.

Но тъй като семейния живот не е само скучен, сив и дрънчащ на кухненски тигани, затова направих задната страна на сърцето малко по-различна. 

Нашите две влюбени калинки вече са във вихъра на танца, купонясват си и им е шарено, весело и щуро.
Последния проект за днес е за нашия тати. Признавам, имам купища забележки към себе си, но работих по поръчка. Тъй като му бяхме купили подарък кожена чанта, Марти измисли да направим и малка чанта от хартия. Каза  - лесна работа, просто едно по-голямо портмоне с дръжка. Но не се оказа толкова лесно чантата да не прилича на женска такава.

Все пак се постарах прилично да я нацапам, направих и вътрешни джобове с преградки и тн.

Вътрешността на чантата е дело на двете ми деца. Ева и Марти направили картички за тати, оставили му вътре по една своя ръчичка за спомен и други дреболийки.

От мен една скромна картичка. Идеята беше да е придружена с ключодържател от шринк пластмаса, но за краткото време, с което разполагах не се справих толкова добре с шринкито въпреки уроците, които шМи ми даваше по телефона :) дистанционно, така че най-доброто ни постижение кацна като медал върху картичката с надпис-титла: 
Най-добрия татко! 
Ако на вас ви предстои да правите мъжка картичка, препоръчвам горещо ви да прочетете съветите на Кали специално за Картишока.
 

Толкова от нашите семейни истории за днес. 
Аз съм отпуска цели две седмици, така че или ще ви затрупам с материали или напротив, няма да стигам до компа :) Времето ще покаже. И децата, разбира се.


Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

  1. beautiful work! Thanks so much for joining us at the Simon Says Stamp Monday Challenge Blog :) - Ashli

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!