Лалета посред лято

 
Обичам предизвикателствата на Картичкофурии - обикновено ми действат като  сутрешен хладен душ. Супер освежаващо и стимулиращо - веднага хуквам да правя нещо по зададената тема. Така стана и този път. Темата е декупаж, сама по себе си чужда за мен защото нямам никакви специални помагала, краклета, лакове и тн, но пък и доброто старо Ц200 върши работа. Салфетката е същата, която Вени е показала. Много ми хареса цветова комбинация, а и лалета обожавам. От тази серия салфетки има още няколко и всичките са страхотни - слънчогледи, рози, лалета, хортензии, люляк... Едва ли ще успея да ви ги покажа всички, но пък кой знае. Сега съм се заела да правя кутия за пари със салфетки и декупаж да видим дали ще се справя. Както се казва, ще ви държа в течение. До тогава можете да се забавлявате с Картишок,  шМи и нейното предложение за четиво в събота сутрин.


Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

  1. Страхотни лалета и чудесна картичка! Ще поглеждам и за другите цветя ;)

    ОтговорИзтриване
  2. Много хубава картичка :) Независимо че салфетката е същата, резултатите винаги са различни и интересни :) Благодаря, че участва в моето предизвикателство. Ще чакам с нетърпение и кутията :)

    ОтговорИзтриване
  3. Това са онези лалета, нали? Супер е картичката, страхотно подчертан център :)ххх

    ОтговорИзтриване
  4. Ами пък много са ти хубави лалетата.... Цветовете са един път. Чакам и другите китки с нетърпение, а кутията да прелива от пари :)))))

    ОтговорИзтриване
  5. Картичката е прекрасна, Кати! Лалетата сами по себе си говорят много и цялата композиция изглежда супер!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!