Сватбена в кафяво и зелено

 
Хич не обичам реплики, дори и на собствените си картички. Още повече обичам, когато някой си хареса любима моя картичка - в случая сватбена такава и ми каже, ей точно това искам. Ама ако може да е в зелено и кафяво. И зеленото да е едно такова... а кафявото пък да е.... тъмно, ма шоколадово, не крафт, и да е стилно едно... И да ми направиш и кутийка за подаръка. И да опаковаш другия подарък с такива цветове. И такава панделка да ми измислиш! И ми трябва за утре.
Ако не беше за любимата ми колежка по стая, която често изнудвам да ми рисува разни нещица (тя е скрит талант, но не си признава) щях да откажа поръчката. За нея обаче се постарах.
 
Направих булката и младоженеца с кафяво натрошено кадифе, сложих и зелен воал, добавих любимия надпис и разбира се :) един слънчоглед.
После прекарах нощта между 23:30  и 4:00 да правя опити за още един вариант на картичката в тези цветове, но с по-различна визия (това вече ми е навик, да предлагам на клиента избор между минимум две картички). Направих няколко, но нито една не ми се връзваше нито за сватбена, нито като цветова комбинация. Легнах си неудовлетворена и сутринта занесох в работата един куп материали - да си направи колежката какво си иска. Явно аз не мога да се справя. Ядосано показах резултата. Хареса се много - точно това си го представяла.
 
Одобри и избора ми на хартия, така че се заехме двете да опаковаме подаръка и мисля крайния резултат стана съвсем приличен. Сега като гледам даже много ми харесва. Може би проблема с възприятието ми беше, че в главата ми стоеше нежната комбинация в лилаво, бяло и черно и не можех да си го представя по друг начин. Което ме връща към точка 1. Мразя реплики, особено пък на собствените си картички. А сега имам поръчка за нова реплика на стара картичка. Да взема да се науча да казвам НЕ?


Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

  1. Страхотен подарък се е получил,харесва ми цветовата комбинация!Справила си се отлично!

    ОтговорИзтриване
  2. Напротив, не казвай не, именно предизвикателството е най-голямото удоволствие, да направиш нещо, което не искаш и накрая да си харесаш резултата:)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!