за Джиджи



Тази история започва отзад напред. 
Първо е гърба на картичката. Опит за дърво. И то не какво да е дърво, а младо дърво Калина. Сещате ли се - с едни ситни червени плодчета. Идея си нямам дали се яде, но знам със сигурност, че е красиво, а такова е и бебето на Джиджи. А и е кръстено на него. Бебето на дървото, не дървото на бебето. Името е страхотно и фиданката която ще порасне носейки го ще е също толкова прекрасна, умна, мила и добричка. Поне така казва леля ти Кати, а тя е добрата фея - значи  разбира от тия неща.

Продължаваме тура около картичката с преглед на вътрешността и. Там вместо ръчно написаните стихове се мъдрят думи ( при това английски) и сърца. Алоооо ако може един превод за леля ви от Каспичан.
Извинявай лелче, ето го превода:
Първо АЗ имах ТЕБ и ТИ имаше МЕН. После НИЕ се сдобихме с ТЕБ! Сега имаме ВСИЧКО.
Обичам този надпис и ми звучи като написан за Джиджи, Бебо и Калина.
 
И най-накрая да се върнем в началото.
 Това е картичката, която направих за предизвикателството на сладката Джиджи. Бях решила да е картичка посветена на най-новия член на тяхното семейство, но ми се въртяха толкова много идеи в главата, че ги оставих да узреят една седмица. Вместо това те ферментираха и ме опияниха така че в пристъп на пиянска страст сътворих горното " произведение". Понеже Джиджи е готина, ще го понесе добре, сигурна съм. Всъщност да ви кажа какво най-много харесвам в нея. Заразителната и усмивка, способността и да гледа по детски на живота  и да е здраво стъпила с двата крака на земята. Готините картички, изпипани до съвършенство, много, ама много яките и надписи ( още размишлявам какво чувстват пеперудите в стомаха си, когато са влюбени) и бебето Калина - малко драконче. Опитах с думи, надписи и рисунки да ви доближа до нейния свят -  дано да съм успяла.


Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

  1. Надписа е много много хубав :)
    Картичката също е много хубава :) Бебчето на картинката е сладурско :)

    ОтговорИзтриване
  2. Много душа е вложена в тази картичка. Страхотна идея, изпълнение и надписи. А за четенето отзад-напред - това го правя винаги с всичко, освен с книгите :).

    ОтговорИзтриване
  3. Кате, най-накрая Калина да ме остави за половин час да ти изкажа моето опиянение от картишока!!! <3 И аз отзад напред. :) Тоооолкова да се кефя, че ще имам нещо, нарисувано от теб! :)))) Калината е страхотна! Добре, че си ти, че откакто се е родила се каня да видя как точно изглежда дървото! <3 :D Само теоретично знаех - "онова със ситните червени плодчета". А колко яко, че си му намерила място и на картичката! <3 :)))) Бебчето ми прилича много на Калина - точно с този усмихнато-влюбен поглед гледа пеещия си заек сутрин. :D Иииии фаворит ми е посланието! От кого, ако не от теб, да очаквам мега оригиналния надпис! <3 Затова и моята картичка за теб е с нестандартно послание! :) <3 Нямам търпение да си получа картишока като се прибера! :))))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много се радвам, че ти е харесала картичката Джиджи и нямам търпение да направим размяната. Хайде идвай си вече де :)

      Изтриване
  4. Ама много е готина, сладурска и дълбокомислена! Във възторг съм! :)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!