На път!


Наскоро се шегувахте с мен по повод нещата, които нося в дамската си чанта. Затова днес реших да споделя снимки от едно хотелско бюро. Намира се във Видин, където се озовах за ден два през майските празници. На цвят е кафяво :) макар че в момента това е трудно да се забележи. Върху него стратегически са разположени нещица от пътната ми чанта. Сами можете да видите за какво става дума.

Този път, понеже доста обикаляхме - тръгнахме от София, после Монтана, Белоградчик, Видин, Враца, Плевен - реших да не вземам почти нищо от крафтърските си неща ( ако разбира се папка с печати и 15 дистрес мастила, плюс няколко дреболии за украса, силиконов пистолет и тн. се броят за "нищо".
Разбира се изскочиха една камара поводи за направа на различни проекти - като започнеш от украса на чаши, свещи и шампанско за сватбата на кумата ми и минеш през няколко картички за именни дни.
Бях забравила в суматохата покрай рождения ден на Марти, че и майка ми има имен ден на Гергьовден и точно за нея спретнах една бърза цветна картичка.
 

Може би има какво да се желае в нея, но мама винаги харесва моите неща, независимо дали са измислени за 2 минути или за 2 седмици. Картичката вече е заела своето място в библиотеката при още десетина нейни дружки, със сигурност няма да се чувства самотна там :)


Предизвикателства/Challenges:  

CMC#20 Flower Power / Магията на цветята

Коментари

  1. Ето това е хоби в пълния смисъл на думата. Желая ти много нови идеи и хубави поводи за картички!

    ОтговорИзтриване
  2. Е, Кате, това се казва истинско отдаване на хобито! Наистина се възхищавам на енергията и замаха ти и на това, че си успяла дори на път да уловиш вдъхновението и да създадеш нещо красиво!

    ОтговорИзтриване
  3. Еха! Това се казва малко багаж за няколко дни:))) Непременно трябва да покажа на милото тази публикация :)))

    ОтговорИзтриване
  4. Това е истинската Кати! Успях да те предизвикам да снимаш съдържанието на чантата! Ти си истински творец в действие! Желая ти много хубави емоции и вдъхновение!

    ОтговорИзтриване
  5. Fabulous card. Thank you for joining us at Card Mania Challenge.

    DT. member
    Evie

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!