Романтична люта чушка

 
 

Днес ви показвам една откровено мъжка картичка, каквито трудно ми се отдават, но пък тази я работих с много желание. Предназначена е за много готин колега. Той крещи из офиса, мръщи вежди от рано сутрин и дава вид на много строг и начумерен човек. Но ако успееш да му влезеш под кожата той се оказва крайно добър, мил, сериозен, услужлив човек, който дори те остава да му се качиш на главата ( ако си такова като мен досадно, особено важи). Реагира понякога странно, дори два пъти ме е довеждал до рев с някоя реплика... за справка последния път като му подарих картичка, тя беше най-любимата ми от Баба-Марта серията - една от тия с лютите чушки. А той ми се накара, че така както съм го представяла ( сиреч люта чушка) съм го изкарвала  некомуникативен и сърдит. Аз ревнах с глас при това тълкуване и се зарекох повече да не правя картички за него. Въпреки това, с цел да си сплетем рогата си бях наумила да му направя нова картичка, в която да вмъкна като акцент проклетите люти чушки :) Ей така, да видя пък какво ще каже този път. 
Но тогава дойде колежка от неговия отдел с ясни и точни инструкции каква картичка да направя - много романтична, нежна, спокойна, загатваща за пътешествия, почивка, любов, свобода....Опитах да съчетая моята представа за човека и нейната поръчка. Заложих на кола в центъра, защото пича кара един лилав форд КА, малък и смешен с който много пъти сме имали весели приключения тип  "дръж вратата на завоя, че да не се откъсне", "внимавай като сядаш отзад си дръж краката на седалката, че пода е пробит", "днес дигнах 120 км на магистралата и изпреварих един мерцедес ( ма дали не беше спрял)", "пфуу пак заваля и ще ми намокри седалката" и тн... Та старовремската кола, дело на Меги ми се видя напълно подходяща. Съчетах я с други любими мои печати като ръкописния  фон, също от  Мигито, пощенска картичка от Париж, подходящи надписи и  малко сърца. 
Мисля е достатъчно романтично като за люта чушка с големи рога :)



Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

  1. Such a wonderful masculine card and I love the vintage theme.
    {I would love you to take part in my 500 Follower Give-away. Thank you so much if you have already entered.} Hugs Desíre {Doing Life}

    ОтговорИзтриване
  2. Харесва ми. Дори мисля, че една люта чушка би й отивала много. Но пък цветово щеше да се развали...

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотна картичка! Докато четях историята, хем ми беше смешно, хем се чудя как си успяла да се справиш толкова яко със задачата. На мен би ми било изключително трудно!

    ОтговорИзтриване
  4. Gorgeous. I love those colours :) Thank you for joining us over at the Simon Says Stamp challenge. Hugs, Dawny x

    ОтговорИзтриване
  5. Трудна задача си е било, но пък си се справила наистина блестящо! Страхотно винтидж излъчване!:)

    ОтговорИзтриване
  6. A fabulous card, I love your image and such brilliant details and colours.

    Thanks so much for joining us with Simon Says Stamp challenge
    hugs
    Heather xx

    ОтговорИзтриване
  7. Много съм доволен от катичката, но най-вече от добрите думи за колегата ти...
    С благодарност,
    Red hot chilly Peppers

    ОтговорИзтриване
  8. Ех, Кати. Шефът в предишния ми офис беше така. Сериозен, строг и като се смръщеше и ставаше една черта на челото му и всички се разбягваха... Обаче на мен ми действаше на смехоизригването :))))) И така той влиза начумерен, аз избухвам в смях. Всеки навел глава, аз го гледам право в очите. Той минава, чупи ми едно намигане и заминава. Така е със много сериозните хора. Ако имаш късмета да им влезеш под кожата, виждаш колко готини могат да бъдат :))) Картичката много ми хареса, а описанието към нея- ами смях се доста :))))) Браво, момиче :)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!