Вдъхновение в лилаво

Последните ( засега) картички в лилаво, вдъхновени от Мис Емералд - готината Тони, с която вчера дори успяхме да се видим за малко при Мария от На борсата.

Именно при Мария отиде тази картичка с мадамата, която отново е рисувана от Inslee Haynes. Страхотни са рисунките и - не мога да им устоя просто, сами си стават на картички. 

 Както казах- като започна нещо и нямам спирачки. Та и с лилавото така, както и с бяло-червено-зелената серия. Но съм решила да прибера кутията с грунда и да опитам да разнообразя цветовата гама с нещо ново.
 
Тук картичката се сдоби с приятел - разделител за книги. Интересното е, че аз още си нямам разделител за мен, а толкова обичам да чета. Подпъхвам какво ли не в книгите ми - от салфетка, химикалка, фиби за коса, през забравен фиш от тото. Може би е редно да си направя и един за мен?

Ако се чудите какви са тия пеперуди и как долетяха до тук, да си призная че са от едни ваденки с татуировки. Май се явяват детски - лепят се по ръцете и краката с вода. Но и по картичките се лепят, даже идеално стават...жалко само че са едни такива.... рози... символи...пеперудени... абе татуировки, кво да ги правиш.



Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

  1. GREAT cards, and thank you SO much for sharing them with us in this week's challenge at Word Art Wednesday. I appreciate that you took the time to stop by and play along with us, and hope that you're having a really blessed week.
    Karen
    Word Art Wednesday

    ОтговорИзтриване
  2. Много ти е хубава лилавата серия, така че и да продължиш в лилаво няма да се оплачем ;) Сериозно, и аз съм така, като се вкарам в серия и няма излизане! Но лилавото е наистина един прекрасен цвят, а твоите картички стават толкова интересни и оригинални, че още 10 лилави да ни покажеш, пак ще гледаме с интерес и захлас :)))

    Гуш
    Ем

    ОтговорИзтриване
  3. Lovely creations and love all the details of each one. Thanks for joining us this week at WAW.

    ОтговорИзтриване
  4. Как да не се усмихне човек? Е, няма начин, защото красотата, която струи от твоята лилава серия просто няма начин да остави никой равнодушен! Да не говорим, че все повече се убеждавам, че където и да си, независимо какво ще попадне в ръцете ти, ти ще можеш да създадеш нещо красиво. Благодаря ти, че успя да се включиш в моя празник!
    П.С. Надявам се, че ще имаме възможност да се видим и за по-дълго някой ден.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!