Жълти рози за рожден ден

 

Преди време ви бях показала едно тагче, направено с остатъци от друга картичка. Днес същото тагче  украси картичка за рожден ден на колежка. И хем е същото, хем вече ми е много по-симпатично заради двете малки жълти розички, които му добавих. Тествах си и новия печат дантела, но да си призная не особено успешно. Много е детайлен и ембосинга с тази пудра развали ефекта му. 
Разказвала ли съм ви за моята покупка на емосинг пудри? Както винаги, когато ме обхване някоя лудост, аз искам всичко да стане веднага, на момента, и то в големи количества. Почти никога не се задоволявам да си купувам кротко и мирно по едно нещо всеки месец, примерно. Така стана и с ембосинга - като реших да опитам се хвърлих с главата напред и издебнах един човечец в ибей, който разпродаваше цялата си крафтърска колекция.  Борих се със зъби и нокти за пънчовете му, макар че тия 42 кг тегло леко ме притесниха - кой знае колко щяха да ми бъдат куриерските разходи от Англия, но загубих тази битка. После се борих за около 60 броя мастила, но и там ми се свидеха парите - още не бях така зарибена по дистреса и другите цапаници. Накрая обаче спечелих цялата му колекция от 23 ембосинг пудри. Вързаха ми се по-малко от 5 лв всяка с доставката до нас. Нямах ни най-малка идея какви цветове са. А това се оказа най-малкия проблем. По-големия е, че освен цветово имало големи разлики и в други неща - например по-ситни и по-едри пудри, пастелни и бляскави такива, разни там дебели (Ultra thick),  разни хамелеони и холограмни такива. Още не съм ги научила кога коя да използвам и в резултат вече две години си седят мирно в кутията и рядко се вади друга освен стандартната прозрачна такава. Но нищо! Някой ден ще се дигна и ще посетя работилничка за топъл ембосинг да ме светнат как да ги използвам тия нещица. Дотогава ще карам като с дистреса - проба-грешка, аии каква хубава грешка ми се получи :)
п.с Какво ще кажете за новия ми подпис? Крив е точно толкова, колкото и картичките ми, но пък си има къщичка ;) 
Предизвикателства/Challenges:
Vintage Stamping Challenges: Colours, Blues Browns Beige

Коментари

  1. След хазартната,тази ми е супер романтична:)Аз все още не мога да се престраша с този топъл ембосинг и ти се радвам на размаха с който пробваш нови техники.Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  2. Пак се смях на глас, толкова живописен разказвач си :) Картичката е една прекрасна "грешка" и ти пожелавам много такива да направиш със същия жив ентусиазъм в опитване на нови и интересни неща. :)ххх

    ОтговорИзтриване
  3. шМи, пожелай ми и да се науча да ги правя по-добре :)

    ОтговорИзтриване
  4. Не мисля, че ти тряба да се учиш да ги правиш по-добре. Твоят стил е толкова характерен и арт и има такъв чар в него, че малките несъвършенства му отиват и то много! Като видя твоя картичка, знам че е твоя. Това е най-ценното за един творец. Аз още не мога да се похваля със същото. Лутам се между стиловете и не мога да намеря себе си...може би затова поспрях с картичките засега. Очаквайте да покажа нова страст при мен...скоро:)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!