Пролет от офиса

Бърза офис картичка. През обедната почивка прескочих до наБорсата и си взех поредното дистрес мастилце. Нямах търпение и го изпробвах. С гумичка. Щото печати в офиса нямам разбира се. Едно цветенце и пролетно послание за колежка.

Обяснявам: 
Нацапах една овална гумичка с дистрес мастилото,нацапах яко основата, после я посипах с капчици вода и забърсах на места със салфетка - така ми се получи фона. Цветето разпечатах от нета и очертах с  черен химикал за контраст,  стрелките си направих на word, пробих две дупки с перфоратора и пъхнах панделка, която имах от някакъв букет. Това е :) 
Предизвикателства/Challenges:  Simon Says  Use an Arrow :-)

Коментари

  1. И аз нямам думи! Каква красота си сътворила само с гумичка в офиса.

    ОтговорИзтриване
  2. е, мастило,гумичка, word и цветен принтер на който разпечатах цветето и надписа...

    ОтговорИзтриване
  3. Владееш бързите картички за което ти се възхищавам!Чудесна е след онези макове от офиса ,които все още за ми пред очите.Продължавай в същият дух!

    ОтговорИзтриване
  4. Добро утро, как сте?

    Моето име е Емилио, аз съм испански момче и живея в град, близо до Мадрид. Аз съм много заинтересовано лице да знаят неща, толкова различни като култура, начин на живот на жителите на нашата планета, фауната, флората и пейзажи от всички страни на света и т.н. в резюме, аз съм човек, който обича да пътува, обучение и зачитане на многообразието на хора от всички краища на света.

    Бих искал да пътуват и да отговаря лично всички аспекти горепосоченото, но за съжаление, тъй като това е много скъпо и ми покупателната способност е доста малък, така че измисли начин да пътуват с въображението във всяко кътче на нашата планета. Преди няколко години аз започнах заради тях чрез събиране на използваните печати, можете да видите снимки за фауната, флората, паметници, пейзажи и т.н. от всички страни. Тъй като всеки ден е все по-трудно да се печати, преди няколко години започнах нова колекция, за да получите традиционните писма, адресирани до мен, в която целта ми е да се получи най-малко 1, буква от всяка страна в света. Тази скромна цел е възможно да достигне на най-част страни, но за съжаление тя е невъзможно да се постигне в други различни територии по няколко причини, или защото те са страни, въвлечени във война, или защото те са страни с крайната бедност или защото за каквато и да е причина пощенската система не функционира правилно.

    За всичко това ще ви помоля една малка услуга:
    Бихте ли бил така любезен да ми изпрати писмо по традиционната поща от България? Разбирам напълно, че смятате, че вашият блог не е подходящото място да попитам, и дори е много вероятно, че ви игнорират писмото ми, но аз ще насоча вниманието ви към трудностите при получаване на писмо от тази страна, а също и Аз не познавам някой, нито къде да пиша в България, за да се увеличи колекцията ми. писмо за мен е като малък сувенир, все едно съм бил посетил тази територия с въображението си и в същото време, пристигането на писма от една страна е знак на мира и нормалността и оригинален начин за популяризиране на страната, в в света. Моят пощенски адрес е следната:

    Emilio Fernandez Esteban
    Avenida Juan de la Cierva, 44
    28902 Getafe (Madrid)
    Испания Spain

    Ако желаете, можете да посетите ми www.cartasenmibuzon.blogspot.com блог, където можете да видите снимки на всички писма, които съм получил от цял свят.

    Накрая бих искал да благодаря на вниманието към настоящото писмо, и дали можете да ми помогнете или не, аз изпратя моите най-добри пожелания за мир, здраве и щастие за вас, вашето семейство и всички скъпи същества.

    Твой искрен

    Emilio Fernandez

    ОтговорИзтриване
  5. Виж ти, пролетта била навсякъде :) Как успяваш да намериш толкова красота край себе си? Това е дарба,Кати :) Благородно ти завиждам :)

    ОтговорИзтриване
  6. Lovely card Kakichka, very pretty.
    Thanks for joining us at Simon Says Stamp
    hugs Mandy xx

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!