Тик-ТАГ-че

 
Нямам си идея в коя част на света се намирате, но около мен валят едри красиви снежинки. Всички мрънкат и се оплакват, че им писнало от сняг, а аз им се кефя - едни такива танцуващи, бели, всяка уникална и различна. Хапнах даже няколко, а дузина скрих в косата си...едва ли е за дълго, но аз си знам че са там. Направо ме засърбяха ръцете да направя някоя зимна картичка, но уви нямам нищо подходящо под ръка. Затова пък  искам да споделя с вас едно тагче, което направих за играта на Тони. То, напук на снеговалежа вън е пролетно и цветно.
Много харесвам платове (а и блузки)  с малки ситни цветчета, навяват ми свежо усещане. Част от такъв плат виждате и тук ( все пак 30*30 см парче определено не стигат за цяла блузка). Виждате (ако сложите очилата де) и  едни малки сладки печати копченца. Сдобих се наскоро с цяла дузина различни по форма такива мини печати.  Много им се кефя, ще ги видите тепърва и в други проекти.
Рядко ми се случва да използвам таговете по предназначение, по-скоро винаги си намират място в някоя бъдеща картичка, но пък ми е приятно да ги майсторя... Така стана и с този, вече обмислям как да го комбинирам в нещо по-голямо, но дотогава ще краси работната ми маса.
А снежинките - те нека продължават да ни нашепват своята приказка... поспрете за миг и се заслушайте, може пък и вас да  вдъхновят за нещо интересно днес...
Challenges

Коментари

  1. Кате, завидях ти за романтичната снежна приказка около теб! :))) При мен се е облещило едно ми ти полярно слънце, дет нищо не топли, само гони снежинките... :D Дано поне извика пролетта по-бързо. :) Обожавам ситните цветчета и на платове, и на дизайнерска хартия, и на печати, навсякъде! :)))) Тагът ти е много красив!!! <3 Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  2. Много свежо и цветно тагче:–) А печатчето -копче е много сладко:)

    ОтговорИзтриване
  3. И на мен ми харесва. Такива платове са ми любими. А снежната ти приказка е толкова красива и увлекателна! Усмихна ме в това мрачно време.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се Тони. Всеки има нужда от една усмивка отвреме на време...

      Изтриване
  4. Много поетично и романтично е твоето Тик-Таг-че Кати,...между впрочем както и неговата майсторка ! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. просто днес беше по-спокоен ден, Гери. Ела да ме четеш, когато съм яхнала метлата... да видиш за каква романтика иде реч.

      Изтриване
  5. Харесва ми. Много. Защото е нестандартен, защото е пъстър и, защото любимата ми детска рокличка от отдавна отминали, но незабравими лета, също е тук. :)ххх

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. ха-ха-ха, шМи, разсмя ме с глас. Чудех се аз на какво ми прилича този десен, а то...

      Изтриване
  6. Gorgeous and beautiful tag thank you for joining us this week at Bearly Mine Challenges
    Hugs Dianne xx

    ОтговорИзтриване
  7. Beautiful tag!! definitely has a spring like feel to it! thanks for joining us at BMC hope to see you again soon
    hugs
    laney

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!