Тефтер за надежда(та)

Този тефтер е за надеждата, а също и за Надежда. 




Надеждата, че смартфоните, компютрите, ноутбуците, айпадите и айподите няма да изместят навика на хората да записват историите си в тетрадки. Аз съм от ония стари динозаври, които имат десетина тефтера - служебен, за идеи, за лични неща, за стихове, които ме вълнуват, дневници на децата и тн. и няма да се откажа да пиша на ръка в тях. Колкото и да ми е лесно да записвам нещата на компютър, толкова не ми е интересно. Губи се очарованието да разгръщам хартиените страници, да виждам петната от мастило там където съм била особено развълнувана, да се опитвам да разчитам почерка си, който всяка изминала година става все по-грозен, но все още е четлив ( навик от ученическите години, когато постоянно си давах тетрадките със записки). За тази надежда ( "Hope" поради липсата на БГ букви) става дума в този тефтер. За да я преоткрием, запазим и вярваме в нея...


А иначе тефтера е подарък за Надежда
Отдавна го бях обещала на Надето, но чаках да ми дойде пролетната муза за да го направя пъстър и весел. Мисля се получи - дано да и създава ведро настроение докато си го ползва. 




Предизвикателства/Challenges: КФП 156  Тефтер

Коментари

  1. Кати, много красив тефтер, страхотно послание. Винаги е удоволствие да те навести човек. Хем чете стойностни писания, хем плакне очи с оригинални творения. Аз също съм от отбора на книжните плъхове и винаги имам поне едно тефтерче в чантата и на бюрото...За това толкова ми хареса тази твоя идея. Благодаря :)ххх

    ОтговорИзтриване
  2. Ееееей, Кате, толкова е жизнерадостен и с позитивно послание! :))))) Цветовете са просто вълшебни! <3 Цветенцето с дръжка от мъниста и копченцето е просто бонбон! :)))) Много, много ми харесва! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  3. Кате,...толкова е свеж и цветен..И наситина с прекрасно послание. За Надежда(та) и за хората, които обичат да разглеждат хартиените книжки, хартиените тетрадки, хартиените албуми със снимки..
    Чудесно си го оформила с типичното за теб цвете и с пъстрите хартии...
    Благодаря ти от сърце,че се включи в моето предизвикателство при Картичкофурии!
    И аз съм от книжните.. обожавам тефетри и тетрадки в които записвам какво ли не..Радвам се,че сме повече..

    ОтговорИзтриване
  4. Много ми харесва , с много хубаво послание и цвете !

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!