Хъски картичка


Не обичам да работя по конкретни инструкции, достатъчна ми е само насока и две три думи за човека, ако не го познавам лично. Но в този случай насоката се оказа "интересна".  Тя беше - да е нещо с "хъски". Мъже, какво да ги правиш.... Картичката е за колежка, която познавам лично и смятах, че знам какво ще и допадне. Но след тия указания от колегите  и направо паднах. Това е втората най-трудно правена от мен картичка. Изгледах бая снимки на кучета и нищо не ме вдъхновяваше да ги направя на картичка. Изглеждаха ми едни такива намусени. То аз че не съм фен на кучета, освен ако не са някакви дребни сладки и пухкави кучета-бебета, това е ясно. Добре че накрая намерих това дребче, което ми изглеждаше миличко и подходящо да поздрави рожденичката, та го сложих него. Добавих и една дантела, за която в офиса ми имаше спор дали е от нощница или от чорапи, но ги разочаровах като казах че е от комбинезона на баба ми. Малко от пощенските печати за да предскажа бъдещи пътешествия, както и едни ноти за да и върви по ноти живота... За копчето не ме питайте, в него не съм закодирала послание, просто скрих една изтекла капка силикон.
Ще включа тази картичка в CCH# 136 – Without design paper,
и в предизвикателството по случай блого-годинката на Анелия Некезова.




Коментари

  1. Да, понякога картичките зациклят, и вдъхновението те напуска, но при теб явно бързо се е върнало, защото си направила една чудесна и нестандартна картичка с хъски. Благодаря ти , че се включи в моята игра.

    ОтговорИзтриване
  2. Много е сладичко това хъскиии:))) Аз пък обожавам кучета и много ,ама много ми харесва тази картчка:) Много е сладурска:)

    ОтговорИзтриване
  3. Справила си се отлично с поставената задача и въобще не личи, че си имала някакви затруднения! Обичам хъскитата и страшно много ми хареса твоята картичка! Благодаря ти, че ни я показа и в The Crazy Challenge!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!