Честит рожден ден, Тони!

Днес една  картичкотворяща дама, и случайно или не, моя съседка и приятелка, има рожден ден.  Тони, желая ти да си жива и здрава, децата да се гледат сами,  мъжа все така да купува  нови материали за любимото ти хоби, а ти да твориш нови и нови неща всеки ден!
 
Бях избрала подарък, посветен на шивашките страсти на Тони и бях разпечатала отдавна картинката за картичката. Но до последно не знаех как ще изглежда самата картичка. Снощи опаковах подаръка, тематично избирайки плат вместо хартия за опаковката.
 Тогава реших, че същото червено кадифе трябва да присъства и на картичката. Понеже картинката беше малка се губеше на фона на кадифето, а аз исках тя да е акцента. Тогава се сетих за предизвикателството при Фуриите тази седмица - Прозорец и нещата както винаги се подредиха сами....Ако искате да надникнете през моя прозорец, заповядайте:

Коментари

  1. Лелееееееееее страхотно е!Браво!

    ОтговорИзтриване
  2. Уникална е! И ми краси къщата, заедно с другите ми подарени картички. Благодаря:-)

    ОтговорИзтриване
  3. Ееее,невероятна е просто!!!:) Тони е голяма късметлийка;))),да е жива и здрава,все такава креативна млада дама:)))Картичката е просто вълшебна!

    ОтговорИзтриване
  4. Great card, love how you've used the fabric on it as well. Thanks for sharing it with us at BMC.

    ОтговорИзтриване
  5. Много е хубава тази замечтана шивачка, много ми харесва как си направила перденцата :)

    Гуш
    Ем

    ОтговорИзтриване
  6. Ееее, това е невероятно интересна творба, първоначално реших, че е макет, но после го окачествих като арт-пано. Прекрасна е, а цветовете за заеметяващи.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!