Картичка за най-добрите!

Тазвечершната картичка е мъничка, простичка и много специална. Тя е посветена на третия рожден ден на любимия ми блог за предизвикателства, а именно Картичкофуриите. Мисля, че дори и бебката вкъши знае кои са те и колко много се забавлявам да правя картички предизвикана от тях. А колкото до Марти, очаквам  в скоро време да си направи и той блог и да почнем семейна конкуренция.... 
 

Много обмислях каква картичка да направя - нищо не е достатъчно добро за да изрази емоциите, които бликат в душата ми когато си помисля какво са фуриите за мен - мисля си за огнище, топлина, уют, дом, светлина, цветна дъга след летен дъжд,  мирис на първия пролетен зюмбюл, бира с приятели, тефтер с идеи, скрина на баба, пещерата на Аладин, тайната градина, убежище, сигурност, радост, награди, изненади, завръщане, бягство, срещи и разлъки, феи, вълшебства, малки ежедневни чудеса.... списъка е безкраен. Как да го изразиш в една картичка? Е, аз успях само да уловя донякъде багрите и да кажа най-важното - ВИЕ СТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ!

Коментари

  1. Ееееееее направо ме разби!Много точно и вярно е всичко това ,което си написала Кати -присаездинявам се и аз, към прекрасните думички с които си описала Картичкофуриите!Картичката ти е толкова пъстра ,свежа и оригинална .Вдъхновяваща и пленителна.Бравооооооооо!!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Наистина пленителна!!! <3 Браво, Кате!!! Съчетанието на цветовете просто радва окото, не знам как си го постигнала! Пренесе ме 3 месеца напред с тази картичка с дъх на пролетни цветя! А пеперудката, дантелката и надписа просто са перфектния завършек, the final touch! :)))) Поздравления! (гуш)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!