Имам си гадже!


Това чух преди 3 часа от устата на моя 5 годишен прекрасен и любим син. Информацията ми беше споделена на ухо, докато правехме заедно поредните коледни картички. Оплака се човека, че му се подиграват приятелите, а на мен ми беше на езика да му кажа - Свиквай :) но засега се задоволих с предложението да им каже да си намерят друга тема за подигравки, различна от личния му живот.
Както и да е, факта си е факт. Девойката е една от най-красивите в групата и аз напълно одобрявам избора ( не че някой ме е питал). И понеже бях в шок и се чудех как да реагирам от устата ми се изсипа най-естествената реплика за мен - ми да вземем да и направим картичка.
Е, направихме я. Имах спорове дали е в розово ( това според него бил най-подходящия цвят за момиче). Дали да има сърца ( ама не прекалено много) или цветя... и накрая почти се разсърди човека, защото не му хареса мацаницата с дистрес мастилата, но като залепихме тези сладки костенурки си промени мнението.
В крайна сметка реши, че картичката е много красива и ще я подари утре на гаджето си.
Леле божке, какво ли ни чака от тук нататък? Главата не ми го побира - хем ми е смешно хем ми  е страшно :)

А това е гърба на картичката, лично нацапан от Мартин.
Ще покажа тази малка картичка в Крейзито- CCH # 133 Autumn colours, защото си мисля че на цветове ( есенни) сме я докарали.

Коментари

  1. Кате, благодаря ти,че я сподели в Крейзито..- новината, имам предвид..и картичката също..
    Страхотна е картичката, но..за новината..- свиквай..
    Моя хубостник трябва да е бил на годините на твоя (в 2 група лятото - малко преди 4г), когато отивайки да си го прибера, една дългокоса и дългокрака красавица от "нашата група" ме пресрещна с репликата: "Ти знаеш ли,че ние със Сашо сме гаджета?"..Както можеш да се досетиш, не знаех..но се усмихнах на дамата й й казах,че сега, след като вече ме е информирала- знам..
    Александър, както можеш да се досетиш изобщо нямаше идея какво точно се очаква от този факт..и не изглеждаше особено вдъхновен.. Обаче...близо година по-късно той взе да ми обяснява,че "С Мими сме гаджета, нали знаеш..".
    Та..оказа се,че въпросната Мими в един момент, след дълго преследване на "гаджето", се натъжила,че той общува и с други момичета и..споделила с майка си,че Сашо вече не й обръща внимание ..та..той беше забелязал и реши да се "стегне".. В момента в който взе да обяснява,че са гаджета, един ден девоката ме посрещна с думите: "Знаеш ли,че Сашо днес плака..за едно гадже!".. Взела тя,че му казала,че не иска вече да са гаджета и...тъй..
    Докато страдал, госпожата му обяснила,че им е много рано да са гаджета и ,че гаджета чак в 5 клас трябвало да имат, пък тогава, ако тази Мария не искала, госпожата щяла да му даде нейната Мария за гадже...
    И Александър ме пита: " Мамо, ама до 5 клас, Марията на госпожата ще стане ли толкова красива, като нашата Мария?И ще има ли същите очила и същата коса...- защото аз много й ги харесвам.."
    После пак бяха гаджета с Мария..
    Скоро не съм го питала, но последно бяха "почти гаджета, защото и Калина иска да сме приятели"..
    Ох..много стана дълго за коментар, но..не се шашкай..- тепърва ще ви се случват емоционални преживявания :)

    ОтговорИзтриване
  2. Весели моменти...

    А пък костенурките са страхотни!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Грабна ми вниманието, развълнувах се... утре да споделиш непременно разказа на Марти!

    ОтговорИзтриване
  4. Краси, явно забавните моменти предстоят... да се подготвям психически вече.
    Гризче, Марти каза че на Мони а и на всички ужасно им е харесала картичката. Но мисля днес фокуса е бил изместен от друго по-важно нещо - въпросната Мони е станала кака ( имат си бебенце). Та такива ти неща.

    ОтговорИзтриване
  5. Great projects. Thanks for joining The Crazy Challenge.
    Hugs Berit

    ОтговорИзтриване
  6. Благодаря за отчета, става все по-интересно при вас. Според мен на към картичка-честитка за ново бебе отиват нещата...

    ОтговорИзтриване
  7. Ех, че е сладка! Много ме развесели в този студен зимен ден - и с картичката и с публикацията си;) Благодаря за участието ти в The Crazy Challenge!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!