Колекционерски страсти


Не веднъж съм ви споделяла за страстта, с която събирам и си пазя красиви дизайнерски хартии. Коментирали сме, че корените на тази страст се крият в детските години, когато събирахме със същото усърдие салфетки ( и !! сапуни!! - ха-ха сега ми е толкова странно). Та по този повод исках да ви споделя за коледните ми терзания. Напазарувах още през септември 3 блокчета коледни хартии и се вайках дълго време как доникъде няма да ми стигнат и ще търча в последния момент за нови. Сега, след равностметката от направени до момента около 60 картички мога да си призная, че имам още  две и половина блокчета от тези хартии. 
Е, не съм ли ужасна, кажете?
Както и на тази картичка, която ви показвам тук,  така и на останалите ми преобладават бои, дистрес мастила, грунд, тук там някоя салфетка и ужасно любимото напоследък - боядисан с кафе картон. А пък хартиите ще чакат за догодина - тогава може да се науча да ги използвам.
Картичката е една от по-странните такива ( имам вече доста направени, които мислех че няма да се харесат, но се оказа че не съм права) но пък на мен ми допада като излъчване затова избрах именно нея за да участвам в предизвикателството на Simon Says ......Merry Christmas !

Коментари

  1. Страхотна картичка -както винаги с невероятно оригинално и арт излъчване:))) Браво!:)А за колекционерските страстиии...ами напълно те разбирам ,аз в същност нямам много дизайнерска хартия -95% от тази ,която имам ми е от подаръци и не че не ми харесва -напротив,прекалено ми харесва и ми е жал да я срежа или пък употребя -особено ,като ми е толкова малко -ето преди 2 дни най-на края се сдобих и с блокче -лично купена дизайнерска хартия от Хобисимо -а онази поръчка ,която я чаках ,май няма и да дойде ,ще видим ....Та от 2 дена си гледам блокчето и ми е жал да го ползвам ,но пък Коледа е след 5 дни -та може и да се развихря:))) Така де -за какво ми е тогава:)))

    ОтговорИзтриване
  2. This card is fabulous! I love the collage feel from all the layers, and the lace and ribbon add great texture! :) Thank you for playing along with our "Merry Christmas" challenge this week over at the Simon Says Stamp challenge blog! xox

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!