За короните...


updated: 18 вариант :)


 Ужасно много харесвам това послание -
"Винаги носи невидимата си корона" .

Реших, че е супер подходящо за минималистична картичка, каквато иска от нас тази седмица Краси.
Добре, но признавам май не се справих по най-добрия начин. А не е като да не нарисувах около 17 броя корони във всякакъв цвят и размери. Накрая просто грабнах един от листите в купа и го лепнах към основата. Съдейки по високо вдигнатата вежда на мъжа ми, не съм го впечатлила хич, но пък той го отдаде на ангината, която ме мъчи и тактично замълча.
П.с  След като Тони съвсем уместно забеляза, че съм направила глупава правописна грешка, добавих нов вариант на картичката. 
старата версия - с правописната грешка

Коментари

  1. Кати, не знам дали си се справила добре или отлично, дали си могла и по-добре или не си, но картичката ти е много, много арт, а посланието, което носи е супер!
    Харесва ми наивистичния вид на картичката- ей така..нарисувано сякаш от дете и с небрежен почерк надписано..Точно картичка-послание..
    Благодаря ти за това,че се включи отново в предизвикателството при Картичкофуриите. И..продължавай да носиш своята невидима корона..

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Краси, ти винаги намираш какво мило да кажеш :)

      Изтриване
  2. Страхотно послание и наистина много арт! Само една правописна грешка ми боде очите...не се сърди:) С ангина или не, винаги успяваш да сътвориш нещо стойностно!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Тони, права си за правописната :) сега ще направя версия 18 и ще се коригирам

      Изтриване
  3. Много ми харесва и посланието и короната!!!:) Супер идейни:)))

    ОтговорИзтриване
  4. Ех, новият вариант е дори по-хубав от стария! Много хубав надпис(шрифт), и коронката е супер! По-минималистично няма накъде! Браво!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!