Шоколадово кексче, моля!

    Бях се зарекла днес да не правя картички за наказание... ( пак съм без домашно на немския). Но пусто, в главата ми се прескачат мисли и картинки, цветове и надписи...не мога две изречения да вържа докато не ги изгоня от там. Затова захванах набързо да сглобя една картичка, от тия дето крещеше за внимание.
Ето на - кексче за следобедна закуска и любима моя комбинация - светло синьо и тъмно кафяво. А като си помисля, че преди не можех да понасям кафявия цвят - струваше ми се твърде скучен и бабешки. Същото е положението и със сивия - твърде безличен ми беше. Но сега питай ме - сиво и розово,  кафяво и розово, кафяво и синьо са сред едни от най-използваните особено в облеклото ми. (Но все пак забележете: едикакво си и РОЗОВО ;) Още ме държи розовия период, утре съм на фризьор и ще видим с какъв нюанс на розовото ще се сдобия в главата, за ужас на консервативните ми шефове..
А кексчето разбира се е специално за Двете елши и тяхното Вкусно предизвикателство.

На финала да се похваля, че вече почвам да се настройвам коледно - пристигнаха ми бая неща, които поръчах от ибей почти на сляпо и съм много доволна - едни сладички мечовци чакат да си науча уроците и да кацнат на първите ми зимни картички.

Коментари

  1. Много е сладка! Любима цветова комбинация и на мен!:) Чакам с нетърпение да видя с новите материали какво ще сътвориш!:) Честитка!:)

    ОтговорИзтриване
  2. Много сладка и... вкусна картичка :)))...да си оближеш пръстите докато я гледаш :)))

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!