С любов за кака ми.

    Предполагам всички имате такива роднини - по-близки и по-специални от останалите. Братовчетка ми "кака Гени" както я наричаме със сестра ми е от тях. Сега вече е само "кака", защото ми е като по-голяма сестра. Точно толкова си и приличаме трите с нея и сестра ми - всички сме клонинги на майка ми :)
Та, моята по-голяма кака има днес рожден ден и с много любов направих тази картичка за нея. Да е жива и здрава, усмихната и щастлива, и скоро да ме награди с още една прекрасна племенничка като Вики.
Честит рожден ден!
А колкото до картичката и подробностите около нея - вчера дъщеря ми Ева счупи на плочките в коридора любимият ми лак. След като се убедих, че не се е порязала побързах да извлека полза от щетите - потопих един картон в растящото петно лак...от което изчистването му стана по-трудно, но картона се оцвети в красиви тонове.
После написах една поема със сребрист маркер - уви, не ми се разчита много почерка, но то творците сме така.... Днес добавих малко печати със сребриста ембосинг пудра, и разбира се любов и сърца. Голямото сърце е направено от някакъв вид домашна паста за моделиране, която видях от. След като изсъхна се втвърди и го боядисах с водни боички.
Ще я покажа при  Есенните багри на Вили, макар че не съм броила колко цвята от нейните имам :) както и на още няколко  места :

S&C - Anything goes
TA - Anything goes 
The Squirrel and the Fox - Challenge #26 - Anything Goes

Коментари

  1. Страхотна е! Всяка следваща "арт" картичка ти е по-превъзходна от предната!

    ОтговорИзтриване
  2. A beautiful card - very elegant and a gorgeous design.

    Thanks for joining us at the Squirrel and the Fox.

    Helen x

    ОтговорИзтриване
  3. Кате, направо не знам да се смея ли, да те ожалвам ли, докато чета историите на твоите картички. Да нацелуваш Ева за сръчността!- то си е умение да успееш да счупиш лак за нокти..
    Резултата изглежда пленителен. Сърцето е страхотно, както и малките сърчица...Предполагам,че и поемата е супер..
    Благодаря ти,че се включи в Хоби предизвикателство №21 "Цветова комбинация - есенни цветове" , зададено от Вили!

    ОтговорИзтриване
  4. This is so precious card. Beautiful design. I appreciate this stunning creation. Thanks for sharing.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!