Кацнала феичка на статив

Като видях този месец предизвикателството на Мър-Мяу - "Имало едно време една...фея!"
реших, че няма шанс да се включа в него. Не си падам особено по феите в мои картички по същата причина, по която не обичам да използвам и пеперуди - твърде масови са, срещат се често в картички и затова аз пък ги избягвам. Добре, но този път тръгнах за Плевен без нищо в торбата освен учебника по немски и едни торбички за да си оплета нова чанта от тях. Реших че картички по път няма да правя. Само че се оказа, че една малка госпожица, дъщеричка на булката и младоженеца на чиято сватба бяхме имала рожден ден в петък. Набързо и измислихме подарък, но не беше в наш стил да пропуснем картичката, затова стъкмих с подръчни средства ето тази. Феята кацна директно от опаковъчната хартия за подаръка, камъчетата са за украса на телефони, панделката от стар букет на мама...
А на втората снимка виждате чисто новия ми статив, купен за да снимам по-лесно картичките си, че ми омръзна да се чудя къде да ги подпра. Е, статива беше красив и дървен като го купих, но вече е доста боядисан в синьо и други цветове... сина ми каза - мамо, защо ми се караш, той беше толкова скучен преди да го боядисам! Та явно ще се примиря с цветен статив или пък просто ще си купя нов, а този ще подаря на художника.
 

Коментари

  1. Страхотна е -свежа,весела и розова!!! Поздравления:)))

    ОтговорИзтриване
  2. От подръчни материали понякога се получават интересни произведения! А феята да е от опаковъчната хартия за подаръка си е точно на място!Благодаря,че я сподели във Вълшебното ни Забавлятелство!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!