Джак и Джинджър

Влюбих се в печата  JACK AND GINGER на  Mo Manning    още от момента, в който го видях. За мен той олицетворява най-важното от любовта ми към Мъжа  - желанието да остареем заедно. Дори събрах в Pinterest всички картички, които намерих с този печат и реших на всяка цена да направя такава картичка за Него. 
Но понеже оцветяването на печатите не ми е страст, ползвах наготово оцветена картинка, което мисля по никакъв начин не наруши очарованието и. Използвах скеча на Ива - просто така ми се завъртяха нещата, че го докарах по подобен начин, допълних само трите малки розички отгоре, за да се доближа съвсем до скеча
И макар да имаме повод за празнуване след седмица, не издържах и още тази сутрин подарих картичката, заедно с едно съкровено и твърде лично пожелание в нея.
Ще я покажа в Хоби Предизвикателството разбира се.

Коментари

  1. Много ме развълнува с публикацията си,няма нищо по-хубаво от една неувяхваща с годините любов,превърнала се във вдъхновение!Продължавайте да се вдъхновявате взаимно,желая ви го от сърце!Благодаря ти,за тази емоция,която сподели с нас и участва с нещо толкова мило и силно в Hobby Challenges!С поздрав:Ива

    ОтговорИзтриване
  2. Не знам дали има някой, който не харесва ЮДжак и Джинджер и посланието, което този печат излъчва. Аз го обожавам, а твоята интерпретация и публикацията към нея са много вълнуващи!
    Благодаря ти,че се включи в Хоби предизвикателство 20 "СКЕЧ",. зададено от Ива!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!