Скрапбук страничка - ОБИЧАМ ...децата си!

От цяла седмица гледам скрапбук предизвикателството на Виолета – vilini при Фуриите и си казвам, че е чудесен повод да довърша започнатите отпреди месеци странички. Имах написани историите, залепени снимките - само малко украса им трябваше преди да ги прибера в албума. Като цяло май не се разбираме толкова със скрапбукинга, редовно описвам интересни истории, отмятам си снимките, които ги илюстрират и дори ги вадя на хартия, но като стигнем до оформянето им се размотавам. Да си призная някак си не ми се хабят хубавите ми хартии :) и все гледам да мина с подръчни средства и остатъци. Така е и в този случай - малко пастели, джувки и дребни хартии и ето ги страниците. Но пък уверявам ви - историите им са много забавни. На едната е показан тъжен Мартин, който е нарисуван като пират, а на другата е Ева, секунди преди да падне от леглото за първи път.... Разбира се че те са най-обичните ми същества, заедно с баща им, който обаче напоследък по-рядко влиза в кадър.
 
 
 
 

Коментари

  1. Страничките изглеждат страхотно-забавни и свежи,а и като предизвикателство звучи много интересно,само,че аз така и не разбрах за какво се ползват тези скрапбук странички-явно е че не са картички-дори не знаех,че на тях може и да има текст...може би ако си изясня за какво служат бих се престрашила и аз -така като гледам твоите-много ми харесват и ми изглеждат като за семеен албум или тефтер или...споменик-може би...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Вили, точно това им е идеята - да запечатват семейните спомени. Снимка, текст, красива хартия, мидички от морето - каквото ти душа иска... като я погледнеш след години да ти разкаже история и да те върне назад във времето. Аз лично предпочитам моите да са с повече текст и по-малко украса,но в нета съм виждала и много красиви варианти, които са като произведение на изкуството.

      Изтриване
    2. Хм...звучи чудесно:)...ти,ще вземеш да ме вдъхновиш:))) Мерси:)Не съм имала подобно нещо...освен лексикона от 3ти клас ,ако се брой:)))

      Изтриване
  2. Този пират май не е тъжен, а сърдит. И как няма да падне малката принцеса, след като леглата в замъка и са криви. Много ми харесва идеята ти за повече текст. Така страничката става като лист от приказка. Благодаря, за приказното ти участие при КАРТИЧКОФУРИИТЕ.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!