Сватбени бижута в стил Шаби шик

За мое голямо учудване снощи сътворих сватбени бижута. Нямах никакво намерение да правя такива, бях тръгнала да си правя лилаво бижу и цветя за туниката, с която ще бъда на сватба тази неделя. Оказа се обаче, че тюла, който имам няма да ми стигне да си направя и обици - имах едни големи пластмасови халки, които мислех да опаковам в лилав тюл и малки розички. Зарязах ги на средата обаче ме гризеше да пробвам как ще се получат все пак. Огледах се - из целия хол са разхвърляни тюлове, дантела и бели платове в резултат на творческите ми опити на тема сватбени картички. Така че решението дойде спонтанно - да опитам да направя едни сватбени обеци в стил шаби шик - дантелени и рошави с малки перлички. 
Дори развалих собственото си сватбено бижу за да взема перлите от него. След обеците дойде ред и на колието - обикновена сребърна тел, усукан няколко слоя бял плат, тюл и после дантела и накрая розите - навити от дантела, малко тюл и отново перли. 

А през цялото време докато го правех си представях една много любима моя приятелка, която чакам да се реши някой ден на тази стъпка - ще бъде приказна булка, а аз разбира се първа китка кума :) Ще и пратя линка, пък дано бижутата и харесат и се замисли сериозно по темата за сватбите.
А дотогава ще ги  покажа при Елшите на тема Сватбени бижута.

Коментари

  1. И аз съм силно впечтлена от колието и не само ;) Че и на моделката и отиват ;) Но нека са за дружката и ;)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Казано от твойте уста си звучи като голям комплимент :)
      Моделката ще си направи цветно такова, бялото не виждам къде ще го сложа, освен ако мъж ми не реши да правим църковна сватба по случай 10-годишнината ни тази година.

      Изтриване
  2. Хайде, направете си кефа, а за децата ще е десеторен!!! Бижутата са супер. Представям си една дантелена рокля по тялото с дълъг шлейф...размечтах се и аз:) ама мъж ми не е фен на "подновяване на брачните клетви" :)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!