Картичка за Марти

Днес моето голямо момче порасна с още една година и вече е на цели ПЕТ! Да ми е жив и здрав, все такъв палав, рогат, чаровен, устат и все така да знае какво иска от живота и да се бори смело за да го получи.
Това е картичката, която стъкмих в последния момент за него. Трябваше да е полицейска, защото това беше темата на тазгодишното ни парти, както можете да видите от снимките по-надолу, но уви принтера ми сдаде багажа и не можах да отпечатам предвидените картинки с полицаи така че се наложи да се задоволи с едни безкрайни цветя на точки.
 
Но ако не картичката, то поне тортата я докарахме да изглежда полицейска ( с малко помощ от една сладкарница, защото мама е скарана с приложните изкуства и полицаи не може да направи, само тревичка и надписи).
 
И тези точки ще отидат при Фуриите

Коментари

  1. Жив и здрав да е Марти, да преодолява с лекота препятствията. Тортата е страхотна, но картичката....е, аз съм момиченце и страшно ми хареса!!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Красота !!! И тортата и картичката и всичко :-)
    Да ти е жив и здрав рожденникът и много успехи в живота му желая :-)

    ОтговорИзтриване
  3. Да ти е жив и здрав рожденика,много да те слушка и само успехи...а картичката е разкошна-много весела,детска и на точки:))) Страхотна е!:)))

    ОтговорИзтриване
  4. Този Марти и той ли теле... лелееее ;) Картичката е страхотна независимо от предателството на принтера, За дечко вярвам е най, най - красивата картичка, след като мама я е правила .

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!