Цветно предизвикателство - 30 картички с цветя

В предишната си публикация ви разказах за 30-дневното предизвикателство, което отправи Тони. И понеже аз напоследък съм вманиачена по ръчно правени цветя от хартия, плат, прежда и тн.реших да си усложня живота още повече и да опитам да направя серия картички с цветя, и то ще гледам да са цветя, правени от мен. Това е първото - направено от една много стара книга, която намерих на село.
 
 
А в Pinterest съм събрала цяла дъска с Цветя - идеи, обяснения, клипчета и тн.

Коментари

  1. Чудесна картичка!Радвам се ,че и ти се включваш в това предизвикателство.Аз за себе си съм решила да е максимално бърза картичка понеже това ме затруднява.Подкрепям те и с нетърпение ще чакам да видя поредната ти картичка с ръчно изработено цвете!:)

    ОтговорИзтриване
  2. Прекрасна е картичката, а цветето е невероятно красиво. Може би това,че е от стара книга му придава допълнителна романтика.И аз чакам с нетърпение да видя останалите цветя:)

    ОтговорИзтриване
  3. Много романтична картичка,прекрасна е!

    ОтговорИзтриване
  4. Цветето е станало много красиво и чудесно се допълва от дантелата - старата книга му е вдъхнала живот и то на нея. Идеята ти е наистина много оригинална!

    ОтговорИзтриване
  5. Уникално е това цвете, а идеята че си използвала стара книга ме впечатли много :-)

    ОтговорИзтриване
  6. Ами стара книга, защото не ми се съсипват новите... Любовта ми към книгите не ми дава да късам дори и една едничка страничка... но тази беше посветена на управлението на трактор, така че реших че може да я пожертвам ;)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!