Подаръци

 

 

Всяка Коледа се старая да подарявам на близките си хора нещо дребничко, оригинално, изработено от мен или децата, нещо, което дори и да е далеч не толкова красиво и използваемо, все пак да носи духа на празника. Досега в този списък се нареждат правени от нас свещници от солено тесто, красиво опаковани домашни курабийки, отпечатък от детска ръчичка, правени в детската градина причудливи форми от глина и разбира се моите картички. Както казва сина ми - трябва ли навсякъде да подаряваш картички :) но после сам си отговаря - ми трябва я, иначе какво ще ги правим тия твои картички :)
Тази година, в унисон с последните наболели пазарски проблеми, а иначе казано заплащането на торбичките в магазините, реших да подаря на всички около нас торби за пазар. Поръчах ги на една приятелка, защото аз разбира се съм скарана с шева и кройката, както неведнъж съм споменавала. Станаха много симпатични и тези, които вече ги получиха са много доволни от подаръка. А това което исках да ви покажа, е торбата за свекърва ми, както и картичката, която изработих за нея, за да си подхожда на подаръка.
Ще ги включа в играта на Арти Марк "Подаръци ще има..." .
Надявам се да донесат радост на баба Данче в коледния ден.

Коментари

  1. Много, много, много ми харесва :-) Екологично и красиво, супер идея за подарък, не само на баба.Мисля, че всеки би се зарадвал. Много се радвам че се включи в играта!

    ОтговорИзтриване
  2. Честита Нова година! Торбичката е много хубава и функционална, но и картичката не ѝ отстъпва, много е весела и празнична в това червено!

    ОтговорИзтриване
  3. Чудесна идея за подарък! При мен проблема е,че нямам навик да си нося торбичките..Надявам се през Новата година да придобия този навик - много е полезен!
    Със сигурност обаче, една такава красива торбичка би била много полезен подарък за всеки! Адмирации за идеята!Картичката към нея също е чудесна!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!