Седмица 25 - промени кутията от прах за пране

Още една седмица отмина, този път с по-позитивни емоции. Успях да довърша проклетата кутия от прах за пране, която почнах преди месец и половина. Направих и няколко картички, един албум и една бебешка кутия, но тях ще ви покажа понататък. Вдъхнових се от рустик предизвикателството при Фуриите, но съвсем изпуснах срока да се покажа там, така че ви се показвам тук.
 Картичката беше вдъхновена от букет маргаритки и идеално си пасна с един буркан, който набързо произведох в чин ваза с помощта на малко зебло и дантели.
А ето и преобразяването на кутията от прах. И да знаете - много е гадно да работиш върху пластмаса. Още повече, ако си пропуснал урока за слагане на медиуми преди боичките. 
И още нещо. Ако си тръгнал с нагласа за синьо и сребърно, после в движение решиш да е златно и тюркоаз, а накрая завършиш с розово лилаво е доста трудно :)

 




 Но важното е забавлението на финала - като видиш готовия предмет и си напъхаш разни красиви дреболи в него. Ако и вие имате подобни опити, покажете ни ги в тазмесечното предизвикателство : Преобрази предмета в Картишок микс медия.
Покрай цапането с тези цветове боички  се родиха и две картички - за играта Познай автора. Типично мои - нацапани на две на три, така че да са повече цвят отколкото форма. 



И за финал - една мъничка картичка, направена с голяма усмивка.
Предизвикателства/Challenges:  



Коментари

  1. Wow! What an amazing group of projects you've created! I am so impressed by your versatility with color and texture. The pinks and purples and color blending you did on the box are incredible. Thank you for sharing your talents with us for this week's Simon Says Stamp Monday Challenge!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!