Седмица 18 - балонен рожден ден на Марти

Ето ме след поредната луда, много луда седмица. Тя беше посветена на рождения ден на Марти - моето пораснало 10 годишно вече момченце.
Темата и подаръкът измислих отдавна - издигане с балон над София. Естествено и съвсем типично за мен - вманиачих се до безумие и в продължение на месец виждах всичко в балони. Поръчах на колежката ми Злати курабийки с балони от фондан и балон - украса за тортата. Поръчах специална, ръчно рисувана тениска с балони, която ми направи щерката на Ренка. Въобще, да живеят творците около мен! 

За себе си оставих украсата на партито, поканите и един албум с 10 странички, в който си бях намислила да разкажа за първите десет години от живота на сина ми. Оставих си също и готвенето на разни дреболии за около 20-25 човека, правенето на тортата и разни дреболии за подаръчета на гостите. Трябва ли да ви казвам, че снимки почти на нищо нямам? Времето за моите задачки беше един ден. Готвих до 12 през нощта - простички нещица по вкуса на рожденика - всичко солено със спанак, всичко сладко с ябълки и канела. Имахме си солени мъфини, спанчен киш, спаначено руло, сладкиш с грис и ябълки, торта, баница, бисквитени топчета, свежи нарязани  плодове и зеленчуци, здравословни бонбони и други дреболии. После започнах да правя албума. Свърших го в 8 сутринта, при условие, че е супер елементарен - само снимки и украса с дистрес мастила и шаблони. Има точно 10 страници А4 формат и побра цели 125 снимки. Някъде на зазоряване довърших и едно платно, в което да скрия ваучерите за полета с балон. 
Ето и снимките, които този и онзи добър човек щракнаха в движение. 











 




През изминалата седмица направих още 3-4 картички по други поводи, но ще ви ги показвам утре. И нека мечтите ви носят на крилете на успеха.

Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

  1. Да ви е живо и здраво порасналото момче, Кат!

    ОтговорИзтриване
  2. A fabulous project! Great birthday post!!!
    Thank you for joining us at Try It On Tuesday.
    Mar x

    ОтговорИзтриване
  3. Голямо момче! Щастливо семейство! Развихрено творчество!

    ОтговорИзтриване
  4. Amazing projects and a wonderful birthday party!
    Thank you for joining us at Try It On Tuesday!

    ОтговорИзтриване
  5. Леле, кога порасна това дете :)) едва го познах на снимката. Да е много здрав, щастлив и все такъв маайтор като мама. Страхотни декорации, албуми. Признавам те.. чак до 8 сутринта

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!