Ето кой е роза, кой е крем и кой е щастие за мен.

Август е. 
За повечето хора това значи жега, отпуска и море.
Но за мен е празник, любов и планина.
Имахме си годишнина тези дни, а любимият празнува и рожден ден. Така че имам какво да ви показвам и разказвам. Всеки път ми става все по-трудно да намирам материален израз на любовта си към него - за почти 20 години съвместен живот сме си подарявали всичко - и шантаво, и вкусно и нужно и ненужно. Затова напоследък прибягвам до сътворени от мен дреболии, в които най-важното е посланието. Така стана и този път. Отдавна исках да му направя картичка с две солнички и текст: "We belong together just like". Идеята е от тук. Но после ми хрумна да го направя малко по-сложно - като взема истински солнички и им нарисувам очи, мустаци и уста с перманентен маркер. 
А посланието стана малко побългарено, но ми се въртеше в главата още преди седмици: "Ти си роза, ти си крем, ти си щастие за мен!"
Трябва да призная, че това е една от малкото кутии, които ми се получиха от първия път. Обикновено ги меря и режа бая криво и трудно напасвам капака. Тук обаче всичко стана на един дъх - от избора на хартии до сгъвката и украсата. Вярвам, че е така, защото бях водена от водопад от Любов докато я правех и малко късче от сърцето ми остана в проекта. 
 






 Толкова бях доволна от резултата, че хич не събрах сили да направя картичка за рождения му ден. Но пък там децата се записаха с няколко неща,  за които  ще ви разкажа в друга публикация.

 Желая ви да правите всичките си проекти и поръчки със страст и вдъхновение, защото винаги си  личи положителната енергия, вложена в ръчно изработените вещи. Усещането да получиш такъв подарък е уникално. 




Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

  1. Нека магията между вас остане завинаги!Прекрасни сте!Прегръдки :)

    ОтговорИзтриване
  2. Честита годишнина, Кате и Весо! ЧРД и на Весо! Бъдете здрави и все така влюбени!
    Прегръдки!

    ОтговорИзтриване
  3. Честита годишнина, Кат! Бъде здрави и щастливи, и продължавайте да се обичате, както досега! Целувки...

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!