Коледни размисли.

Коледа е. Време за семейства, дълги обеди, пълни чаши, вкусни трапези и много подаръци.

Коледа е уют, топлина, мир, любов, внимание, отношение. Споделени емоции. 

Коледа е време за почивка, за отмора на душата от сивото ежедневие.
   
  


Моето време до Коледа премина в толкова забързани крачки, тичешком, че дори нямах време да се насладя на подготовката за празниците. Минах като вихрушка през уикенда с украсата на къщата, посветих следващия на бързи албуми и картички, отделих само един за картички - ето ги и тях  на колажа по-горе... и в последния преди празника правих подаръци, които дори не снимах преди да опаковам в три през нощта. Златни буркани украсени с канела, пълни със златен пясък и златен линд, цветни буркани с малки подаръчета за близките ми, красиви коледни звезди в червени кошници и любими книги към тях... старах се навсякъде да раздам частичка от моето разбиране за празника. Дали успях - това си знаят само хората около мен.
 
 Но аз си записвам в тефтера за следващата Коледа само едно желание за дядо Коледа - да имам малко повече време за да реализирам стотиците си идеи, да напиша публикациите, които тази година не успях, да направя коледните албуми за децата, да украся сладките по-добре, да посадя борчета в градинката пред блока, да отида до някой от домовете за които подготвях подаръци тази година, да направя календари за колегите, да зарадвам някой непознат и още много и много точки от коледния ми списък, които останаха само добри намерения. 
Бъдете щастливи!
Кат



Коментари

  1. Весела и уютна Коледа и на тебе ,Кат!Както винаги си много продуктивна и успяваща с всичко, в желанието си да направиш хората щастливи :)Прекрасни нещица си натворила :)Прегръдки !

    ОтговорИзтриване
  2. Честита Коледа, Кат! Щом виждаш усмивки по лицата на близките си, значи си се справила прекрасно. :)

    ОтговорИзтриване
  3. Весела Коледа, Кат! |Като гледам красивите изненади, които си приготвила, не се съмнявам, че близките ти са се почувствали специални! Целувки..

    ОтговорИзтриване
  4. Кат, желая ти много двъхновение през следващата година! Наслаждавай се на щастието да раздаваш добрина и красота!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!