Подарявам маргаритки срещу усмивка.

Понякога вдъхновението ме връхлита неочаквано.То се крие в пакет коледни салфетки, в късметчето ми от кафето в сладкарницата, в красивия есенен пейзаж навън.
Понякога се крие в Pinterest, където красиви картички и микс медия окото ме изпълват с възхита и ме провокират да грабна четката , боите и шаблоните и да сътворя и аз нещо в отговор, макар и не толкова красиво и съвършено.
Така се случи и с клипа, който ви показвам в тази публикация. Аз мразя да гледам клипчета, рядко изтрайвам някой от начало до края, но този го изгледах дори няколко пъти. Много приятен, даде ми добри идеи и само чаках повод да ги реализирам.
Поводът ми го даде Софи с нейното благотворително предизвикателство в Хартиени вълшебства:




N23 Подари усмивка

Тя ни моли да направим картички, които да усмихнат дете. Става дума за дейността на организация на име CranioCareBears ( може да прочетете на тяхната страница), която изпраща мили подаръци на дечица, които страдат от Краниостеноза. 

Докато се чудех какво да измисля, така че да не е обемно и все пак да е свежо и усмихващо, се сетих за въпросното клипче (нали ви се вижда подходящо - едно черно и тъмно такова) и реших да го интерпретирам в картички. 
Картичките са на платна (canvas) или на акварелен картон и са намацани със зелени боички. Тук там има накъсан вестник и  малко структурна паста през шаблон. Маргаритките са пънч. Другото са дребни добавени от мен детайли.
Надявам се да донесат усмивки.
 

Предизвикателства/Challenges:  
Хартиени вълшебства - N23 Подари усмивка
The Mixed Media Challenge #17 - Family
Virginia's View Challenge - TEXTURE!  

Коментари

  1. I love the texture and color you have achieved. Lovely cards! Thank you for joining us over at the Mixed Media Card Challenge.

    ОтговорИзтриване
  2. What a lovely drippy background for your pretty daisies! Thanks for joining us in the Mixed Media Challenge!

    ОтговорИзтриване
  3. Beautiful background and I love the happy scene you've created. This card definitely puts a smile on my face! Thanks for sharing at the Mixed Media Card Challenge.

    ОтговорИзтриване
  4. beautiful cards!!! thanks for playing along with us at MMCC :)

    ОтговорИзтриване
  5. Beautiful Card! Lovely spring flowers :-)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!