Картичка и колаж за barbeque фен

Той е печен, много добричък, и се носи в кафяво. От обувките до колата – напоследък всичко му е кафяво. Темите, които обмислях да сложа в центъра на картичката му бяха повече от разнообразни – барбекюта, спийдминтон, море, почивка, колело, кафе на Коста, пътешествие до Париж, печалба от тотото, градина.. и накрая стана манджа с грозде.
И никак не прилича на картичка – по-скоро на “меню” както се изказа шефа ми.
kakichka art 86
Скрих тук там разни завоалирани послания, които аз и той си знаем. Има препратки за да не му е скучно да си я разглежда няколко дни. На вас може да ви изглежда разхвърляна, но той си я хареса. Или поне така каза Усмивка защото е твърде учтив.
kakichka art 86-1kakichka art 86-2
Все пак му направих и картичка. И тя се отваря, но забравих да я снимам. Зад тортата съм скрила пожелание и бутилка уиски. За след работно време.
kakichka cards 88
И тъй като той наистина е готин човек и обичан колега, имаше и друга изненада – мини градинка от цветарката на екипа.


Уникално добро колело от кабели, подпряно на дървото пред къщата му. С една дума – опитахме се да му подарим мечти  Не една, а няколко. Знам, че той ще ги догони. За нас остава трудното – да измислим следващите изненади за догодина. Защото той заслужава.

Предизвикателства:

Коментари

  1. Your design is super cool! I just love the colors and the little flaps. Thank you for sharing with us at 4 Crafty Chicks Anything Goes Challenge

    Tamie DT

    ОтговорИзтриване
  2. Such a fun interactive design! Thanks so much for playing along with the Simon Says Stamp Wednesday Challenge!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!