петък, 31 юли 2015 г.

Картичка и колаж за barbeque фен

Той е печен, много добричък, и се носи в кафяво. От обувките до колата – напоследък всичко му е кафяво. Темите, които обмислях да сложа в центъра на картичката му бяха повече от разнообразни – барбекюта, спийдминтон, море, почивка, колело, кафе на Коста, пътешествие до Париж, печалба от тотото, градина.. и накрая стана манджа с грозде.
И никак не прилича на картичка – по-скоро на “меню” както се изказа шефа ми.
kakichka art 86
Скрих тук там разни завоалирани послания, които аз и той си знаем. Има препратки за да не му е скучно да си я разглежда няколко дни. На вас може да ви изглежда разхвърляна, но той си я хареса. Или поне така каза Усмивка защото е твърде учтив.
kakichka art 86-1kakichka art 86-2
Все пак му направих и картичка. И тя се отваря, но забравих да я снимам. Зад тортата съм скрила пожелание и бутилка уиски. За след работно време.
kakichka cards 88
И тъй като той наистина е готин човек и обичан колега, имаше и друга изненада – мини градинка от цветарката на екипа.


Уникално добро колело от кабели, подпряно на дървото пред къщата му. С една дума – опитахме се да му подарим мечти  Не една, а няколко. Знам, че той ще ги догони. За нас остава трудното – да измислим следващите изненади за догодина. Защото той заслужава.

Предизвикателства:

2 коментара:

  1. Your design is super cool! I just love the colors and the little flaps. Thank you for sharing with us at 4 Crafty Chicks Anything Goes Challenge

    Tamie DT

    ОтговорИзтриване
  2. Such a fun interactive design! Thanks so much for playing along with the Simon Says Stamp Wednesday Challenge!

    ОтговорИзтриване

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...