Най-хубавото в едно пътуване са спомените за него.

Здравейте приятели,  
Днес надниквам набързо за да ви поканя в новото микс медия предизвикателство на Картишок:

Красиви думи на стената.

 Вдъхновението за него дойде от тръгна от новите печати на Мигито, които всички ние от екипа ползваме с удоволствие, мина през любимия и много български празник 24 май и завърши с идеята да сложим текст на български в центъра на новото предизвикателство.

При мен текстът кацна на един пътешественически журнал, направен в нощта преди тръгването ни за Гърция. През главата ми минаха много идеи, но една остана трайно - репликата от печат на Мигито: Всяко голямо пътешествие започва с една малка крачка.
Моята крачка е в посока лично творчество. Наскоро установих, че най-малко време отделям за лични проекти. Децата ми почти нямат красиви албуми, сътворени от мен, единствено картички се мотат понякога и тук там някой мини арт журнал. Въпреки много снимки нямам нито една скрапбук страничка, нито дневник, в който да записвам веселите ни истории. Затова този набързо скалъпен журнал има за цел да промени това, поне що се отнася до спомените за пътешествия. Как иначе ше си спомним след години, че Марти се е къпал с гипс в басейна, или че очния лекар от Гоце Делчев вече ни е пръв приятел? Или, че Ева скача сама в басейна и плува като истинска русалка с пояса? Кой ще запише веселите приключения с братовчеда Дани в Гърция ако не мама и нейния тефтер? Имам си нарисувани рисунки от момчетата, малка мидичка от морския бряг в пликчетата на бележника, изсъхнало цвете и други малки наши тайни.  Очакваме ви с нетърпение в новото предизвикателство. Дали ще е с картичка, тефтер, страничка от журнал или платно посветено на съседа абитуриент - вие решавате. Достатъчно е да измислите надпис на български и да го миксирате добре.

Предизвикателства/Challenges:  

Коментари

  1. hello Kat! awesome project, luv the outside look! so glad you played along with Simon Says Stamp Wednesday Challenge!

    sparkle & shine *~*

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!