Коремче на зелен фон.

Какво да направя като имам особени отношения с бременните коремчета. Току оцветя някоя тумбеста мадама и почна да се оглеждам на кой или какво да я харижа и хоп -  от някъде се появи бременно тумбаче. При това любимо, мило, сладко, че и швейцарско дори.
Поводът да оцветя мадамата е новото предизвикателство на  Not Just a Card Challenge, където както винаги всичко е позволено (картички, албуми, че даже и  микс медия, арт журнали и подобни – мен лично много ме радват и вдъхновяват). Спонсорите са много яки, моята картинка е на  Cute As A ButtonGift from God.
kakichka art 43
Лилавото като основен цвят в картинката е избор на Ева – тя сметна за нужно да изсипе половин шише лилава боя за да си оцвети едно цветенце след което се наложи аз да оцветявам всичко, което видя в различни нюанси на лилаво. Но нищо, то нали сега е модерен, мъжки цвят, та тумбачко няма да ми се сърди. Добавила съм му и нещо синичко – като за момченце.
Колкото до зелената, green green , зельоная трева дето се простира зад гърба на Мамчето, то е за да я дразня. Не била харесвала зеления цвят, значи. Аз пък се събудих на Разпети петък, запретнах ръкавите на тениската, с която спя (Плама, жълта, рекламна, някъде от 2003 година) и извадих всичките 6 нюанса зелено дето си го имам. Нямаше време за стенсили и пасти, щото малката гадинка ми даде срок до 9:30 да съм приготвила нещата за нея…. като тя смяташе, че това са 1. брой червен арт журнал и 2. покупки във вид на стенсили и си нямаше идея за 3. Отровно зелено платно та се захванах по мързеливия начин, за който ще си поговорим повече в Пловдив. Залепих тук там цветенца, мрежички, мацка по средата, крив надпис и тук там ръснах flower soft отново в зелената гама, да се слее едно хубаво и да не се набива на очи и готово. Платното беше подарено още неизсъхнало, с ронещ се по стълбите цветен прашец. Но пък на Тумбачко ще му върви на цветя, лощо няма.
kakichka art 43-1
Досетихте ли се кой е основния виновник за тази зелена чудесия? Ако не,  то тогава е време да си отворите нова бира и да захапете от луканката на чичо ви Теодоси. Какви мисли ще ви дойдат тогава в главата…. чак ще се чудите защо не сте забелязали ключовите думи, дето ги разпръснах из целия разказ.
От мен толкова. Отивам да намацам още нещо в зелено и лилаво. До нови срещи. Най-късно в петък. На бира и микс медия в парка Заимов. С Тумбачко.
Кат
Предизвикателства:
Simon Says - April showers and/or Spring flowers

Word Art Wednesday - Anything goes
The Stamping Boutique - Spring
Creative Fingers - Anything goes
Crafts 4 Eternity - Texture (raffia flowers)
The Crazy Challenge - Springtime
Artistic Inspirations - Anything goes with a twist of Spring
 

Коментари

 1. Ама много е сладко! И толкова да ѝ отива... в тези свежи цветове! Много ми хареса зеленото с малко лилаво и мъничко синичко :). До "На по бира" ;)

  ОтговорИзтриване
 2. What a pretty image and great colors too! Thank you so much for playing along with us over at the Simon Says Stamp Wednesday Challenge Blog this week :)

  ОтговорИзтриване
 3. Чудесна изненада! Много се радвам за Тумбачко :). Да й върви така на цветя, радостни мигове с любими съмишленици и на по БГ бира :)

  ОтговорИзтриване
 4. Много свежа и зареждаща картичка!Ако не бях толкова далеч от парка Заимов щях с удоволствие да се присъединя :)Весело прекарване!

  ОтговорИзтриване
 5. This looks wonderful and beautiful colours. thank you for joining us at Crafts 4 Eternity this week
  x catherine

  ОтговорИзтриване
 6. Bright and beautiful page, loving your colour choice very much. Thank you for joining in with our challenge and good luck.

  Mo:-)
  DT MMW

  ОтговорИзтриване
 7. Great background and colors :) Thanks for playing along this time at Creative Fingers! Hope to see you next time too! ♥ Tindaloo

  ОтговорИзтриване
 8. Very pretty project! Thanks so much for joining us this month at The Mixed Media Monthly Challenge.

  ОтговорИзтриване
 9. Lovely card thanks for joining us at Artistic Inspirations. Louise x

  ОтговорИзтриване
 10. Very pretty! Thanks for joining us at The Mixed Media Monthly Challenge!

  ОтговорИзтриване
 11. Lovely mixed media project! The background and the girl are so fun!! Thanks for joining us in this month's Mixed Media Monthly Challenge!

  ОтговорИзтриване
 12. Beautiful! Thanks for playing the Mixed Media Monthly Challenge with us!

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!