Парченце шоколад и много любов.

Има ли някой, който да не е разбрал, че днес духам свещичките и помъдрявам с още една годинка? По този повод е редно да почерпя – със шоколад. Черен при това, че е по-диетичен.
IMG_1516


Денят ми беше пълен с цвят, емоции, усмивки, мили хора и много, безкрайно много добри думи. Трогната и поласкана съм от все сърце, и спомена за днес ще ме усмихва още много дълго време.

Като се започне от страхотния екип на Картишок, които ми посветиха цяла публикация, мине се през най-новото ни начинание – блога за микс медия предизвикателства към Картишок: http://kartishok-challenges.blogspot.com/2015/04/challenge-owls.html, за който тепърва ще ви разкажа утре в Картишок  и после  колегите, които ме посрещнаха с огромен букет от лалета, теменужена торта и  саксия с остатъка от теменужките, оцелели след тортата… та се свърши до разкошния  букет от мъжО и чантата с розички и черепи – уникално готин ден.IMG_1546


Благодаря ви отново на всички вас, които надниквате тук и четете глупостите ми. Благодаря ви и за коментарите, за споделянето и за високата оценка и признание.
Емоцията е най-пълна, когато е споделена!
Кат

пс.  Забравих да ви кажа за шоколада. Той отиде за едно друго теле, което имаше рожден ден вчера. Направих го с Gelli plate и няколко вида кафяви бои. Беше бая трудно докато го направя максимално реалистичен - дори по едно време мъж ми донесе един истински шоколад и предложи да го натисна него в джелито и да получа директно принт на шоколад, но решихме да спестим омазването на шоколада. В крайна сметка си стана от двадесетия път прекрасен черен шоколад. Само получателката не била доволна, че постоянно  се дояждало като гледала картичката. Но аз приех това мрънкане като комплимент! 

Ще го покажа тук:
Simon Says Stamp Monday Challenge  
Simon Says Stamp Wednesday Challenge
The Crafter's Cafe  ~ Food and Drink
Inky Chicks ~ Chocolate and Sweets 
winners badgeTop 3 badge
Through The Craft Room Door W, 2E - Always Anything Goes

Коментари

 1. hello! such an amazing 3d card....FAB.. so glad you played along with Simon Says Stamp Wednesday Challenge!

  the flowers are gorgeous too

  sparkle & shine *~*

  ОтговорИзтриване
 2. Oh wow.....I just want to eat it right now :) Fantastic creation Kat. I love it! Thank you so much for entering our ATG challenge at Through The Craft Room Door this fortnight. Looking forward to see you again next challenge Kat.

  Fondly,
  Asmah
  TTCRD DT
  Qinaahana Arts and Crafts {My Blog}

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!