Жълтото мъчение–микс медия платно

Няма как да не се включа с една мадама на най-женския празник – 8 март. И разбира се тя беше опит за She art платно. Милата, вече е подарена на Бо – след големи приключения и преправяне.  Дигиталния печат е на любимите ми East wind.
Прекрасна и нежна красавица, която аз имах затруднения да оцветя, но всяка една от вас вълшебници с маркери би представила по най-добрия начин.
Освен, че самата мадама ме затрудни, другото, което не помислих е, че няма как да я изрежа по контура заради пеперудите, които кръжат над главата и. Залепих я направо върху готовото платно – голяма грешка, която днес повторих още два пъти.
IMG_0311
Исках да я направя жълто и черно – класика в жанра, защото  след боядисването две големи стени в хола известно време виждах всичко е лимонено жълто.
kakichka art 23-2
Другото, на което държах е да използвам това голямо жълто цвете. Много си го харесвам. Защо обаче сложих шарените пеперуди? Гледах я два дни в офиса и толкова много ми бодеше очите, че реших да я върна за доработка. Пеперудите станаха жълто-зелени. Дотук добре, но защо ми трябваше да пръскам всичко с черен спрей?

kakichka art 23-3
Така грозно очертах мястото на залепването на листчето, че се поболях. Все я бях изхвърлила, но Марти я спаси. Той през цялото време ме убеждаваше да и дам шанс.
Накрая се получи ето това:
kakichka art 23-1
Не съм сигурна, че промяната беше за добро. Но сега жълтата красавица е в Бо, за да предаде щафетата и да я подтикне да посегне към четките и боите. След като аз мога да показвам такива цапаници, значи всеки от вас може да се справи с този жанр, нали? При това много по-добре от мен, сигурна съм и ви чакам с нетърпение.
Кат
logo_kat color- podpis
Предизвикателства:
Country view Challenges,Anything Goes
613 Avenue Create,Anything Goes
Simon Says Weds,Special Lady/Girly
Crafts 4 Eternity,Anything but a Card
Mixed media world - Anything goes

Коментари

 1. Кат, аз тази мадама я видях още преди преработката и много си ми хареса с цветните пеперудки. Не знам какво не му хареса на този свеж и женствен проект... Но се радвам много на промяната! :) Излъчването е коренно различно - някак по-зряло и улегнало, може би идва от черния спрей. И двете лица на платното много ми харесват и се радвам, че си ги запечатал в снимки. :) <3

  ОтговорИзтриване
 2. Леле, Кат... Ако нямаше снимки на етапите през които си минала - нямаше да повярвам! Но пък си е уникално и красиво, стилно в тази комбинация от цветове и украси! И най- важното - вече е МОЕ! Благодаря за емоциите и настроението от срещата ни! Трябва по-често да се организираме ;) <3

  ОтговорИзтриване
 3. Благодаря ви, любезни "колежки".

  ОтговорИзтриване
 4. И на мен ми харесва. Единствено на голямото цвете черното ми идва в повече, но ще си затворя очите за него :). Чудесно си прикрила с цветчетата ръба на картинката. А мадамата е много готина. Честит празник!!!

  ОтговорИзтриване
 5. Wow love this. The colours are amazing and your girls is so pretty. Thanks for joining us at MMW and good luck x

  ОтговорИзтриване
 6. Loving your added digital stamp, she looks fantastic on your canvas. Some beautiful background stamping and layering. Thank you for joining in with our Challenge.

  Mo :-)
  DT MMW

  ОтговорИзтриване
 7. Wonderful project. Such pretty texture! Thank you so much for playing along with us over at the Simon Says Stamp Wednesday Challenge Blog this week :)

  ОтговорИзтриване
 8. I just love the mixed media projest. The pic is so beautiful.

  Thank you for playing along with us at # 216 challenge at Crafts 4 Eternity
  Kefa DT Crafts 4 eternity http://crafts4eternity.blogspot.com/
  www.kefaunikat.com

  ОтговорИзтриване
 9. This is just gorgeous,thanks for sharing with us at Country View Challenges.xxx

  ОтговорИзтриване
 10. Gorgeous! Thanks for joining in with our anything but a card challenge at Crafts 4 Eternity hugs x

  ОтговорИзтриване
 11. Fabulous and love your choices of colours. Thanks for joining us for our first challenge at MMW a
  Love
  Amanda x

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!