Любов, но не за Валентин.

Няма как да пропусна Любовта в картичките през Февруари. Тя ни залива от всякъде - под формата на стържещи с китайски гласчета плюшки, розови дантелени пижами, грозни вазички  във вид на сърце и купища червени рози. През февруари  Любовта е показна, облечена в стих и лигави статуси във фесйбука и разбира се илюстрирана с Валентинка. Картичката-подарък-признание е съществена част от празника, такъв какъвто го честват там някъде си.
 kakichka cards 17
Ето затова ви показвам днес сърце и роза. Но моето послание е малко по-различно. То ни напомня, че  Любовта не се празнува само на 14 февруари. Тя е ежедневна емоция, скрита в поглед, жест, дори сърдита реплика по повод новия крафтърски шкаф. Тя е умението да разбираш мислите на човека срещу теб преди той самият да ги е осъзнал.  Любовта е радост, усмивка, щастие, но и тъга, защото страдаш двойно, страхуваш се двойно, мислиш като един, чувстваш като единно цяло.  Любовта е това за мен – единство и хармония. Всеки ден. В малките неща и в големи неща. В радост и в мъка. Докато смъртта ни раздели.
И всеки ден го обичам още повече!


logo_kat color- podpis
Предизвикателства:
Картичкофурийско предизвикателство 249 "Любов
Allsorts Challenge – Love is all around
Card Mania – Add some Red

Коментари

  1. You have created a gorgeous Valentine card which is perfect for our theme.

    It's lovely to see you at Allsorts this week, many thanks for joining in.

    B x

    ОтговорИзтриване
  2. Прекрасна е, Кат! Нежност и изящество! Всъщност като любовното чувство! Благодаря ти, че я сподели с нас в Card Mania Challendges.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!