Жената с котки и чеиз.

Ето я. Жената от горния етаж. Храни котките пред блока. Събрала е десетина и им говори като на малки деца. Тръпки ме побиват от нея.

Ето - не си е намерила мъж и сега живее сама. С котките. Някой ден ще я намерят оглозгана....
Ооо я стига с тия клишета!
Имам една много готина колежка, 30 годишна жена, която граби от  Живота с пълни шепи - излиза си, има си приятели и приятелки, купонясва през вечер, забавлява се... Но около нея все ми се случва да чувам точно клише репликите: Ще си останеш стара мома... То колко ще го избираш тоя мъж.....  Направи компромиси..... че ще си живееш сама с котките....Но на нея грам не и пука от тези реплики и затова много ме радва!
 На всичко отгоре мацката си колекционира чашки и чинийки за чеиз. Как да не се изкуши човек да я избъзика с това. И с горното. Комбинацията от двете доведе до направата на картичка-шкаф, само че вместо с чаши и чинии го напълних с разбитите мъжки сърца. Котките са там, в краката и, а шкафа се заключва със голям ключ.
Колкото до черепа - е, всеки има по някой скелет в гардероба си, нали?


На малко хора бих подарила подобна, с леко "дебелашки" хумор картичка, но пък толкова ме радва, като се приемат добре подобни закачки. Така беше и в този случай. Както ви казах - мацката е готина!

Предизвикателства/Challenges:  
Inspiration Destination -  Always Anything goes
WordArt Wednesdays - #171 -  Anything Goes
craft your passion- Anything goes
 

Коментари

  1. Хаха, уникален гардероб и много забавна история :-) . Бравоооо!!!! Блазе на колежката ти, че има кой да й подарява такива забавни и готини проекти.

    ОтговорИзтриване
  2. Fabulous creation thank you for joinig us at Inspiration Destination
    Dianne x IDDT

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!