Нова година с нов ред по бюрото.

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, ПРИЯТЕЛИ!
Пожелавам си за мен и за вас:
  • здраве за нас и за близките ни хора (че без него всичко друго няма значение)
  • хора, които да ни обичат и които ние да обичаме (дали роднини или приятели, няма значение, стига да са наоколо за по чаша винце в студените дни и студена бира в летните жеги)
  • достатъчно пари в портмонето за да не мислим за тях
  • време за любимото хоби
  • вдъхновение за да вървим напред.
Мисля дотук да спра, за да не ставам нахална.
 
IMG_9941
Аз стартирах новата година по станалия вече традиционен начин – с подреждане на крафтърския си кът. И тъй като той всяка година се разраства като количество, но мястото си стои все едно и също, моят мъж ме изненада с подарък – шкаф. Е, имам си и най-страхотните хартии на Santoro Mirabelle, но това е друга тема.
Та, днес включих в почистването и мъж, и баба и внуче, че даже и чичото. То не е лесна работа – толкова много боклучки имам. И още не съм свършила, най-вече по причина, че се залисвам с всяко малко листче, цветенце и късче дантелка и почвам да мисля къде да ги залепя за да не ги изхвърля… а така нещата стават доста бавничко.
IMG_9943
Затова пък почти ми свършиха страничките в журнала. Ще ви ги покажа тези дни в Картишока, или поне тези, които стават за показване. В една част просто налепих разни стари неща, които да ме подсещат за бъдещи проекти. Имам лошия навик да си пазя рекламни брошури с готини послания, изрезки от списания, етикети от детски дрехи и въобще всичко, което би могло да се превърне в картичка или колаж. Ако имах и толкова време, колкото идеи… затова някои такива просто ги архивирах без ред по страниците на журнала, с надежда някой ден да се върна и да ги доукрася.
За финал ви предлагам декемврийския обзор, а утре ще се включа с една много любима моя картичка по случай 60 години юбилей.
december cards 2014
Целувки от мен, и доскоро
Кат

Коментари

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!