Дневникът: ден 26 с калинки.

Днес вече мога да ви покажа калинките, които правих миналата седмица – би трябвало да са подарени, в комплект с картонени кутии, които облепихме с декупажна хартия на калинки и в които са били подредени красиви цветни композиции. Като ми пратят снимки ще ви ги покажа. Да поясня, че калинките всъщност са по повод рождения ден на танцова формация с такова име.
211211-1211-2211-3
Колкото до деня – цял ден правя един лаптоп. Голям тормоз, голямо нещо. На всичко отгоре може да се окаже леко безмислено, защото пича, който ми даде поръчката искаше само една красива картичка. Дори си беше приготвил ключовите думи – розови рози, 25 години, принцеса. Но накрая как му хрумна да метне и една препратка към работата на девойката – розов лаптоп се връзвал с бъдещата и професия, че моите мисли отлетяха твърдо натам.
Както и да е, утре ще презентирам и ще видим как ще реагира. За по-сигурно направих още една, съвсем нормална и стандартна картичка с рози и принцеса, да има избор човека.
Не ми остана време да подготвя публикацията за арт-журналите в Картишока, но обещавам като се прибера от работа да я напиша. Ще е интересна и полезна, честна дума!
А сега ви желая лека и усмихната седмица.

Коментари

  1. Браво,Кат! Изключително тежка работа,която си превърнала в изкуство.Картичките са прекрасни :) ххх

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!