Дневникът: ден 12 с рози

Ден 12 е посветен на розите. Първата е жълта такава, която направих със собствените си две леви ръце ( и с много помощ и указания от Кирилка Симеонова, за което много и благодаря).
roza
Едва ли това ще стане новата ми страст, но бях заразена от красотите, които тя показва и се включих в работилничката и заедно с приятелка по време на Картичкофурийската среща. Беше голямо удоволствие.
Втората роза (роза е в моите очи) направих за Зара, която беше моето късметче в размяната по повод Деня на кардмейкинга 4.10. С голямо закъснение, но пък лично я поднесох вчера на получателката си, така че ви я показвам. Отдавна не бях правила цветя от плат, но по този повод реших да запаля свеща и да врътна няколко. За съжаление свещта веднага привлече една нощна пеперуда в лицето на щурото пиле Ева и тя се зае усилено да я духа. Стигнахме почти до бой и пожар, но успях поне едно цвете да завърша като хората.
201
Посланието беше това, което исках да се забележи. Напоследък се превръща в мой постоянен девиз.
 За днес толкова. Мисля да си лягам рано, че утре имам немски в ранни зори, но пък от друга страна децата спаха следобеден съм 4 часа. Може би ще се наложи да им уплътня времето до 12 с малко крафтърстване…. ще ви докладвам утре.

Challenges:

 • Through the Craft Room Door - ATG
 • Crafting from the Heart - ATG
 • Word Art Wednesday: Anything goes with uplifting sentiment
 • Aud Sentiments - ATG with a sentiment
 • Коментари

  1. Поздравления, Кати! И двете рози са превъзходни! И само да съм чула нещо за "две леви ръце".

   ОтговорИзтриване
  2. Страхотна картичка и златни две леви ръце! Съжалявам за пожара, но пък си заслужава едно буболече да ти се вре в ръцете!

   ОтговорИзтриване
  3. Such a pretty layout, with the doily, lace and DP..I like the birdcage.Thank you for posting your beautiful art with us this week during our 153rd challenge at Word Art Wednesday. Carole Robb Bisson

   ОтговорИзтриване
  4. Кати, като гледам и двете рози си мисля, че си голям майстор в правенето на цветя. Пък картичката е невероятна и отвътре ме гризе лееека завист към Зара. Благородна де :)
   Радвам се, че се запознахме и на живо! Гуш!

   ОтговорИзтриване
  5. Both flowers are gorgeous and your card is just wonderful! Thanks for sharing this with us at Through The Craft Room Door. Please come play along with us again! (Hugs) Cara

   ОтговорИзтриване
  6. Love the flower and the sentiment is great. Thanks for joining us at Aud Sentiments.

   ОтговорИзтриване
  7. Gorgeous card. Your sentiment is perfect too.
   Glad you joined us at Aud Sentiments
   Hugs,
   Julie T

   ОтговорИзтриване

  Публикуване на коментар

  Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!