Казвам чао на септември с облачета и обзор.

Дойде и последния ден на месец септември. За нашето семейство беше вълнуващ, забавен и неповторим месец. Всички приключения около ученика и подготовката на рождения ден и грандиозния подарък (ако има някой неразбрал, то това е къща, home-made, домашно производство) глътнаха от времето ми за хоби и любими занимания. Отчитам твърде малко присъствие наоколо, най-вече заради липсата ми на време да обработя снимките от изработеното. Но днес реших да споделя малко ATC (визитки), които подготвям за срещата на Карточкофурии следващата седмица в София, както  и една картичка.
Първо картичката:journey
Нямам идея кога и защо съм разпечатала илюстрацията. Напомня ми за приятелка, която обожава да пътува и е готова да стегне багажа за минути и да потегли без цел и посока. Получи жълта шапка за свежест, кацна на фон направен с новия ми готин печат и отнесе.
Впрочем, влюбена съм в това жълто и освен тази красавица, оцветих още десетина неща в същия нюанс. Обещавам да ви ги показвам на части. Но пък цвета е хем слънчев и летен, хем символ на златна, прекрасна есен  - съвсем подходящо за този момент от годината, в който двата сезона се сливат поне в обедните моменти.
Следват купчина АТС. Хаотично творени, с помощта на децата, които мацаха фонове, а после удряха бебешки (разбирайте малки по размер) печати.
ATC
Идва ред на облачетата. Ръчно изрязан шаблон – чадърче, облачета и капки. Темата с облаците ми беше особено присърце в събота през деня. Скъса се да вали, а ние с децата да майсторим в унисон с времето навън.
ATC
Финално – още две ей така, от нищото. Всъщност това последното ще си намери другарчета в скоро време. Обожавам този тип хартии – графичен принт в черно и бяло.
ATCATC
С тези АТС общия брой на направените от мен минава 106. Мисля си, че няма картичкофурия, която да няма поне една моя визитка. Но ако нейде се намира поне една, то веднага да се обади да и пратя.
 
И за финал – скромен месечен обзор.
Септември

kati 2
Предизвикателства/Challenges:

Коментари

  1. wow, awesome cards! so glad you played along with Simon Says Stamp Wednesday Challenge!

    sparkle & shine *~*

    ОтговорИзтриване
  2. Аз нямам, Кат! Срамота. :P Не че ти имаш моя, но аз съм правила 8-10 общо и определено не са ми страст. :) Картичката със замечтаната красавица в жълто ми е фаворит! Много, много ми хареса загадъчността, която излъчва! Прекрасна се е получила. А за АТС-тата - евала, аз не ги мога. :)

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотна картичка, Кат! Сякаш си я правила за мене :))) Обожавам жълтото, а и се готвя да попътувам в близките дни. На АТС-тата си просто ненадмината. Имам две-три твои, но пак си харесах няколко! Успех в предизвикателствата! Прегръдки...

    ОтговорИзтриване
  4. Beautiful works of art. Thanks for joining us at the Brown Sugar Challenge. Barb

    ОтговорИзтриване
  5. Прекрасна картичка, Кат! Благодаря ти ,че я сподели с нас в Щурите предизвикателства :)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!