Картичка за малък сладур и обзор на месец Юли

Един от шефовете в офиса си има второ бебче – сладко момченце. Нямаше как да устоя на молбата и да не му направя някаква силно момчешка картичка. И понеже е като за шеф – и бебето и картичката, затова избрах малък сладур с голяма вратовръзка – съвсем по шефски.
Сладур159-2 
И понеже е последен ден от месец Юли, разбира се ще ви покажа още  мини снимка на месеца и моята работа през него:
Юли

Ако се вгледате добре на общата снимка ще забележите последната “картичко-картина”. Тя трябваше да бъде опит за рисуване на макове, но по-скоро го докарах на божури в странни цветове. От мен художник не става, това е отдавна доказано.

147
Желая ви горещ и мързелив Август - такъв ще е той за мен, защото ми предстоят 2 седмици пълна почивка ( ако гледането на два броя щури хлапета на 3 и на 7 се броят за почивка).

kati 2
Предизвикателства/Challenges:  
Simon Says Stamp Wednesdaychallenge: Anything goes

Коментари

  1. Пожелавам ти сладка почивка! Божурите са прелестни - аз и толкова не мога! Бебо е Шеф!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Плами, както винаги си на линия с мил коментар. Благодаря ти много!

      Изтриване
  2. Наистина, съвсем по шефски. Няма начин да не се влюбят в нея. :) А тия божури са ти се получили прекрасно. Не разбирам защо твърдиш, че не можеш да рисуваш? Хммм... Прекалено си самокритична ми се струва.

    Поздрави и пожелания за приятна почивка. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Валари, получава се нещо само ако рисувам със затворени очи :) иначе е на ниво детската градина 3 група. Имам усет за цветове, но не и за перспектива, светлосенки и тн. важни неща.... Затова се придържам към арт-журналите, където няма правила.

      Изтриване
  3. So fun! What a happy baby. Thank you so much for playing along with us in the Anything Goes Challenge over at the Simon Says Stamp Wednesday Challenge Blog this week :)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!