3-те К: Колаж, кутия, и картичка

Днес ще ви показвам големи мацаници. Толкова големи, че и фотоапарата отказа да ги снима като хората. Хич не докара цветовете реални :) но то е за да си развивате въображението.
Стартирам с един колаж. Трябваше да е картичка (и беше де, финално се хареса картичката), обаче ключовите думи бяха много объркващи, а аз като не знам какво да правя и правя колажи. Рожден ден, колело, цифри и лихви, лъжици, всякакви цветя, любов, сърца, семейство и тн. Ами вкарах ги повечето и се опитах абсолютно безуспешно да направя централна точка в колажа надписа. Но мисля, че слъногледите са тези, които се забелязват на пръв и на втори дори поглед. Аз ги харесвам, но явно не всички хора са така :)
Втория опит завърши с картичка. Състарих снимка на мацката, която има рожден ден и я направих център на картичката. Ако не друго, поне е лично и индивидуално.
 Последното за днес е една кутия от бонбони. Върху нея изпробвах най-различни техники за декупажа. Боядисах я пет шест слоя, слагах и махах печати, после лакирах, пак боядисвах и тн. Финално я завърших с дантелка и една роза за разкош. В общи линии най-ценното в нея са четирите и красиви метални ъгъла, с които се сдобих наскоро.

 
 





Предизвикателства/Challenges:  
КФП 223 - "Дантела, метал и рози" - ще включа тук кутията 

Simon Says - anything goes 

Коментари

  1. Кат, второ по- различно участие в "Дантела, метал и рози". Приемам го като комплимент. Ти си креативна фурия. Поздравления за блога.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментарите ви ме правят щастлива. Благодаря ви за тях!